دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کرملین: برای مذاکرات صلح با اوکراین،‌فرصتی باقی نمانده است

کاخ ریاست‌جمهوری روسیه با اشاره به سفر زلنسکی به واشنگتن تاکید کرد فرصتی برای مذاکرت صلح بین مسکو و کی‌یف باقی نمانده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی الجزیره در خبری فوری گزارش داد: کرملین در خصوص سفر رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن اعلام کرد با توجه به ادامه حمایت‌های نظامی غرب از اوکراین، هیچ فرصتی برای انجام مذاکرات صلح وجود ندارد.

 

کرملین همچنین اعلام کرد ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه امروز سخنرانی مهمی در وزارت دفاع ایراد خواهد کرد و برنامه‌ای برای دیدار با رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی که قرار است فردا به مسکو سفر کند، ندارد.

 

پیش از این نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین گفت: رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی فردا به مسکو سفر خواهد کرد. گروسی در مسکو امکان ایجاد منطقه امن در اطراف نیروگاه هسته ای زاپروژیا را بررسی خواهد کرد. 

 

پیشتر نیز «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا در یک نشست خبری گفت که در حال حاضر زمان مناسبی برای آغاز مذاکرات صلح در مورد اوکراین فرا نرسیده است.

 

اوایل ماه گذشته میلادی، زلنسکی شرایط مذاکرات صلح با روسیه را مطرح کرد و خواستار احیای تمامیت ارضی اوکراین، احترام به منشور سازمان ملل، «غرامت تمام خسارات ناشی از جنگ» و تضمینعدم تکرار درگیری شد.

 

«ندری رودنکو» معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت که مسکو هیچ پیش‌شرطی برای مذاکره با اوکراین ارائه نمی‌کند، اما کی‌یف باید حُسن‌نیت خود را نشان دهد. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که روسیه برای تماس‌ها آماده است، اما اوکراین راه ادامه مذاکره را بسته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار