ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

هشدار روسیه درباره ارسال «اس-300» از یونان به اوکراین

یک مقام روسیه به یونان هشدار داده که سامانه‌های موشکی «اس-300» ساخت روسیه را به اوکراین منتقل نکند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده دائم روسیه در «کریمه» به یونان هشدار داده که سامانه‌های موشکی «اس-۳۰۰» ساخت روسیه را به اوکراین منتقل نکند.

 

 به گزارش وبگاه «یورو اکتیو» «گئورگی موراتوف» نماینده دائم روسیه در کریمه روز دوشنبه گفت این اقدام یک نمایش غیرمنطقی از خصومت با روسیه خواهد بود.

 

موراتوف گفت: «چنین اقدامی از سوی آتن نه تنها نمایش غیرمنطقی خصومت با روسیه است، بلکه گامی خطرناک در جهت منافع ملی خواهد بود.»

 

پیش از این، «نیکاس پاناگیوتوپولوس» وزیر دفاع یونان در روزهای اخیر اظهار داشته بود که اگر آمریکا سامانه‌های «پاتریوت» را در یونان استقرار کند، آتن آماده است سامانه‌های دفاع هوایی اس-۳۰۰ را از جزیره «کرت» به اوکراین بفرستد.

 

یونانی‌ها اعلام آمادگی کرده بودند که نه تنها سامانه‌های پدافند هوایی اس-۳۰۰، بلکه سامانه‌های پدافند هوایی «تور ام۱» و «اوسا ای کی ام» خود را نیز به اوکراین منتقل کنند. رئیس جمهور اوکراین نیز بارها اعلام کرد دو سامانه نخست بسیار مورد توجه اوکراین هستند.

 

همزمان با زمزمه تحویل سامانه دفاع موشکی پاتریوت ساخت آمریکا به اوکراین برای مقابله با موج حملات مشوکی و پهپادی روسیه، کارشناسان نظامی نسبت به استقرار این سامانه گرانقیمت هشدار داده‌اند.

 

 کارشناسان امور نظامی بر این باورند که بسیاری از جزئیات مربوط به برنامه بلندمدت آموزش، تجهیز و نگهداری یک آتشبار پاتریوت به اوکراین هنوز مشخص نیست، از جمله اینکه چه تعداد پرتابگر به اوکراین ارسال خواهد شد یا چه نوع رهگیرهایی می‌توانند تحویل داده شوند. پاتریوت دو نوع «پک-۲» و «پک-۳» دارد و هرکردام ویژگی‌های خاص خود را دارد.

 

یکی دیگر از موانع بالقوه آموزش است زیرا ۹ ماه طول می‌کشد تا اپراتورهای آمریکایی برنامه آموزشی پاتریوت را در «فورت سیل» در اوکلاهاما طی کنند. شاید بتوان آن را فشرده کرد، اما این دوره زمانی کم اهمیت نیست.

 

کارشناسان همچنین سئوالاتی را در مورد هزینه تحمیل استفاده از یک سامانه پیچیده و پرهزینه مانند پاتریوت که موشک‌هایی را پرتاب می‌کند که می‌تواند میلیون‌ها دلار هزینه داشته باشد، برای سرنگونی پهپادهای ارزان قیمتی که بخشی از حملات روسیه بوده است، مطرح کردند./ فارس

ارسال نظر