پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات

امیرعبداللهیان: ایران از عادی شدن روابط با عربستان استقبال می‌کند

وزیر امور خارجه از گفت‌و‌گوی خود با همتای سعودی خود در حاشیه دومین دور کنفرانس بغداد خبر داد و گفت: هر زمان سعودی‌ها برای بازگشت به روابط عادی آمادگی داشته باشند ایران از آن استقبال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در پایان سفر خود به اردن و حضور در اجلاس بغداد 2 در جمع خبرنگاران، گفت: به همراه علی باقری و مورا در گفت‌وگو با جوزسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، فرصتی پیش آمد که در یک نشست دو ساعته یکبار دیگر مسائل مربوط به مذاکرات برای لغو تحریم‌ها رو مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در دو تا سه ماه گذشته طرف آمریکایی در اظهاراتی ریاکارانه، اقداماتی داشت که با حرف‌های آنها همخوانی نداشت. آمریکا مرتبا ترجیح خود برای گام نهایی بازگشت همه طرف‌ها به توافق در وین را اعلام اما در رسانه‌ها ریاکارانه رفتار می‌کردند.

امیرعبداللهیان افزود: در این جلسه درباره همه این مسائل صحبت شد و تاکید کردیم که اگر ادعای آمریکایی‌ها برای پیگیری دیپلماتیک درست باشد نمی‌توانند به شیوه ای دیگر در رسانه‌ها به دنبال امتیازگیری باشند.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: برداشت ما این است که طرف‌های مختلف در حال بازگشت به واقع بینی هستند و ما نیز اعلام کردیم چنانچه خطوط قرمز ما رعایت شود، آمادگی داریم گام‌های نهایی رسیدن به توافق را برداریم.

وی یادآور شد: در حاشیه نشست بغداد 2 فرصت وجود داشت و میان سران کشورها گفت وگوهایی انجام شد، از جمله گفت‌وگویی با وزیر امورخارجه عربستان در حاشیه برگزار شد و ما بر آمادگی خود برای ادامه روندی که در بغداد شروع شده است را اعلام کردیم.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران طرف قطع کننده مناسبات دیپلماتیک نبوده و این عربستان سعودی بود که چنین تصمیمی را گرفت و هر زمان که سعودی‌ها برای بازگشت روابط به حالت طبیعی آمادگی داشته باشند، ایران از آن استقبال خواهد کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار