پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

«غلامی» از جمع کاندیداهای حقوقدان شورای نگهبان انصراف داد

علی غلامی از حقوقدانان معرفی شده برای شورای نگهبان، صبح امروز در جلسه رای‌گیری برای انتخابات حقوقدانان در مجلس شورای اسلامی،انصراف خود را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی غلامی از حقوقدانان معرفی شده به مجلس شورای اسلامی برای عضویت در شورای نگهبان، در جلسه امروز مجلس از جمع 5 حقوقدان معرفی‌شده، انصراف داد.

 

به گزارش تسنیم، انتخاب حقوقدانان شورای نگهبان در دستورکار امروز نمایندگان مجلس قرار داشت.

 

آیت‌الله ابراهیم رئیسی رئیس قوه‌قضائیه هفته گذشته در نامه‌ای به مجلس شورای اسلامی 5 گزینه جدید برای عضویت حقوقدانی شورای نگهبان در 6 سال آینده را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است که سه تن از آنها با رای نمایندگان مجلس انتخاب می‌شوند.

 

علی غلامی، هادی طحان نظیف، محمد دهقان و محمد حسن صادقی مقدم و عبدالحمید مرتضوی از گزینه‌های پیشنهادی رئیس قوه قضائیه به مجلس بودند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار