ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

اسرائیلی‌ها هم برای اعتراض به کابینه نتانیاهو به خیابان‌ها آمدند

اسرائیلی‌ها هم برای اعتراض به کابینه نتانیاهو به خیابان‌ها آمدند تنها پس از گذشت یک هفته از تظاهرات بزرگ ساکنان اراضی اشغالی علیه نخست‌وزیر مکلف این رژیم در تل‌آویو، صدها نفر دیگر در اعتراض به شکل‌گیری این کابینه در حیفا به خیابان‌ها آمدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری، شامگاه شنبه، خبر دادند که صدها نفر علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه در اراضی اشغالی تظاهرات کرده‌اند.

 

وبگاه عبری «والا» گزارش داد که صدها نفر که برخی از رسانه‌های عبری این تعداد را هزاران نفر بر شمرده‌اند، در شهر حیفا واقع در شمال اراضی اشغالی علیه نتانیاهو و کابینه جدید او که متشکل از احزاب راستگرای تندرو است، تظاهرات کرده‌اند.

 

طبق این گزارش، این تظاهرات را فعالان صهیونیست، معترضان شهر حیفا به همراه چند سازمان معترض و اعضای جنبش موسوم به «کیفیت حکومت» برگزار کرده‌اند که «موشیه یعالون» وزیر جنگ و رئیس ستاد کل اسبق ارتش رژیم صهیونیستی و «رون کاتری» سخنگوی سابق ارتش رژیم صهیونیستی و چند نظامی سابق این رژیم در میان معترضان دیده شده‌اند.

 

وبگاه «مفزاک لایف» نیز اشاره کرد که این تظاهرات ادامه همان تظاهرات بزرگی است که هفته گذشته در میدان «بیما» در تل‌آویو برگزار شد و معترضان از «مالترون» به سمت پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) حرکت خود را آغاز کردند.

 

«بوگی یعالون» یکی از ژنرال‌های صهیونیست معترض به کابینه نتانیاهو ضمن درخواست برگزاری تظاهرات علیه کابینه تندروی نخست‌وزیر مکلف این رژیم، در این باره گفت که کابینه نتانیاهو فاقد مشروعیت اخلاقی است و اسرائیل را از مسیر خود منحرف خواهد کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار