مستند تلویزیون لبنان درباره جنگ ترکیبی علیه ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

مستند تلویزیون لبنان درباره جنگ ترکیبی علیه ایران

یک شبکه خبری منطقه‌ای در ادامه تبیین جنگ ترکیبی علیه ایران، امشب در مستندی تحت عنوان «ایران همانطور که هست؛ جنگ علیه اقتصاد ایران» به تبیین جنگ اقتصادی آمریکا و اقدامات ایران می‌پردازد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری المیادین در ادامه خط تبیین جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران، امشب مستندی تحت عنوان «ایران همانطور که هست... جنگ علیه اقتصاد ایران» پخش می‌کند.

 

در این مستند که در بخش‌هایی از آن به سخنان رهبر انقلاب و مصاحبه با کارشناسان تکیه شده، آمده که چند ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، یک اتفاق سرنوشت‌ساز رخ داد که معادلات را تغییر و سرنوشت انقلاب را تحت الشعاع خود قرار داد؛ آن اتفاق، رویداد چهارم اکتبر ۱۹۷۹ بود که گروهی از انقلابیون وارد سفارت آمریکا شدند و اختیار آن را در دست گرفتند. 

 

المیادین گزارش کرد، «کنترل بر لانه جاسوسی و بحران گروگان‌گیری در ایران از جمله مهم‌ترین بحران‌های بین‌المللی آن دوره (پس از انقلاب) است. بعد از پیروزی انقلاب، اولین تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران آغاز شد. روابط دیپلماتیک قطع شد و در چنین شرایطی سوال ناظران سیاسی این بود که آیا ایران می‌تواند دوام آورد؟». 

 

جنگ جهانی علیه ایران
بنا بر این گزارش، سپتامبر ۱۹۸۰ رژیم عراق جنگ هشت ساله علیه ایران، این کشور را وارد مرحله جدیدی از چالش اقتصادی کرد که خطرناک‌تر از چالش‌های قبل بود و مسئولیت پشتیبانی از جبهه‌های دفاع مقدس مهم‌ترین مأموریت برای حمایت از اقتصاد ایران بود.

 

المیادین در این مستند گزارش کرد: ۱۷ ژوئیه ۱۹۸۷ جنگ تحمیلی تمام شد. جنگی جهانی علیه انقلاب ایران. جنگ، ویرانی بی‌پایانی بر جا گذاشت. مهم‌ترین سوال اقتصادی در ایران این بود که چگونه می‌شود جراحت جنگ را التیام بخشید و مقدمات پیشرفت را فراهم کرد. مهم‌ترین رویکرد دولت، بازسازی زیرساختهای اقتصادی و تجاری بود. 

 

بعد از آغاز استخراج نفت در ایران در حدود سالهای ۱۹۰۸، بریتانیا احتکارکننده اول منابع نفت بود و بخش ناچیزی از درآمد آن را در دهه پنجاه به ایران می‌داد تا اینکه صنعت نفت ایران ملی شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار