غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

اسلامی: در آینده قطب تولید داروها بر مبنای دوتره خواهیم شد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اعلام اینکه " اکنون قابلیت تولید رادیو داروها، سامانه‌های پرتودهی را داریم" گفت: یک میلیون بیمار می‌توانند از داروهای تولید شده توسط سازمان انرژی اتمی ایران استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در مراسم افتتاح مرکز «گامانایف» مجتمع بیمارستانی یاس گفت: در سازمان انرژی اتمی سعی کرده‌ایم در پیشرفت علوم و فنون هسته‌ای به صورت شتاب‌دهنده حرکت کنیم و با اقدامات راهبردی به نتایج مهم دست یابیم.

 

وی افزود: ایرانی‌ها همواره مولد علم بوده‌اند و در زمینه علوم و دانش پیشرو و پیشتاز هستند.

 

اسلامی تاکید کرد، سازمان انرژی اتمی ایران افتخار دارد که تاثیرگذار بوده و توانایی قابلیت‌سازی را در اختیار دارد و در راه پیشرفت کشور و اقدامات نتیجه‌بخش حرکت می‌کند. 

 

وی افزود: یک میلیون بیمار می‌توانند از داروهای تولید شده توسط سازمان انرژی اتمی ایران استفاده کنند. خوشبختانه اکنون قابلیت تولید رادیو داروها، سامانه‌های پرتودهی و ... را داریم.

 

 اسلامی از تبدیل شدن ایران به قطب تولید داروها بر مبنای دوتره اعلام کرد: در آینده‌ای نه چندان دور تبدیل به قطب تولید داروهایی بر مبنای دوتره خواهیم شد که این داروها جایگزین بسیار مناسبی برای داروهایی شیمیایی محسوب می‌شوند و نسبت به آنها کمترین عوارض را دارا هستند. نکته مهم؛ بحث تولید کبالت 60 است که به دنبال قابلیت‌سازی در عرصه داخلی هستیم و شرایط گوناگونی برای تامین آن وجود دارد.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: باید توجه داشت که کشور به دستگاه گامانایف احتیاج دارد و امید است بتوانیم در گام‌های مقدماتی سورس مورد نیاز آن را در داخل تامین کرده و در اختیار مراکز قرار دهیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار