سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

بلومبرگ: روسیه صادرات نفت خام خودرا افزایش می‌‍‌دهد

بلومبرگ: روسیه صادرات نفت خام خودرا افزایش می‌‍‌دهد یک مقام روسیه اعلام کرد که این کشور در واکنش به اجرایی شدن تحریم‌های اتحادیه اروپا صادرات نفت خام را افزایش خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر «الکساندر نواک» معاون نخست‌وزیر روسیه، در مصاحبه اخیر خود با خبرگزاری تاس اعلام کرد که اگر تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه واردات سوخت این کشور منجر به کاهش توان پالایشگاهی روسیه شود، مسکو صادرات محصولات نفت خام خود را افزایش خواهد داد.

نشریه بلومبرگ با انتشار بخش‌هایی از این مصاحبه به نقل از نواک نوشت: «در صورت بروز مشکل در فروش فرآورده‌های نفتی، پالایش نفت تاحدودی می‌تواند با حجم بیشتری از صادرات نفت جایگزین شود. البته همچنان این امکان وجود دارد که تحریم‌های اتحادیه اروپا بر پالایش نفت روسیه تأثیری نداشته باشد.»

به گفته این مقام ارشد روسیه، این کشور در سال آینده میلادی بین ۴۹۰ تا ۵۰۰ میلیون تن نفت تولید خواهد کرد که این معادل ۹/۸۴ میلیون بشکه تا ۱۰/۰۴ میلیون بشکه در روز بر اساس نسبت ۷/۳۳ بشکه در تن است.

البته او پیش از این نیز در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی روسیه گفته بود که امسال این کشور ممکن است ۵۳۵ میلیون تن نفت تولید کند.

تحریم‌های اتحادیه اروپا بر محصولات نفت خام روسیه از تاریخ ۵ فوریه اجرایی می‌شود، و این در راستای محدودیت واردات نفت خام است که در ماه دسامبر اجرایی شد.

نواک پیش‌تر هم اعلام کرده بود که جهان بدون منابع انرژی روسیه نمی‌تواند به روند خود ادامه دهد و تأکید کرد جایگزینی منابع انرژی روسیه یا خارج کردن آن از بازار، محال و غیرممکن است. در همین راستا پیش از معاون نخست‌وزیر روسیه، «کادری سیمسون» کمیسر انرژی اروپا هم گفته بود که جایگزینی کل گاز روسیه با منابع جایگزین برای اروپا امکان‌پذیر نیست.

کشور‌های اتحادیه اروپا در چندماه اخیر به بهانه حملات روسیه به اوکراین تحریم‌هایی علیه بخش انرژی روسیه وضع کردند که منجر به کمبود ذخیره انرژی در کشور‌های خودشان و مشکلات در زمستان سال جاری و پیش‌بینی وضعیت بدتر در سال آینده شد.

البته کشور‌های اروپایی همچنان به حمایت مالی از اوکراین ادامه می‌دهند و روز گذشته «اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا در پیامی اعلام کرد که تمامی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا با کمکِ کلانِ ۱۸ میلیارد دلاری به اوکراین موافقت کرده‌اند.

این در حالی است که هفته گذشته انگلیس هم اعلام کرد که همزمان با ادامه جنگ روسیه و اوکراین، بسته جدیدی از کمک نظامی را در اختیار دولت اوکراین قرار داده است. پیش از آن هم «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان در کنفرانس همبستگی با اوکراین در پاریس گفت کشورش ۵۰ میلیون یورو در زمستان به اوکراین کمک می‌کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار