تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

مخالفت نیمی از آلمانی‌ها با ارسال تسلیحات به اوکراین

مخالفت نیمی از آلمانی‌ها با ارسال تسلیحات به اوکراین نظرسنجی یک موسسه اروپایی نشان می‌دهد که شمار مخالفان ارسال تسلیحات به اوکراین بیشتر از تعداد حامیان آن است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی موسسه یوگاو نشان میدهد که حدود نیمی از آلمانیها با ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین مخالف هستند. 

 

براساس گزارش اسپوتنیک، 45 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که آنها با ارسال تانکهای آلمانی به اوکراین مخالف هستند و تنها 33 درصد از این ایده حمایت می‌کنند و 22 درصد دیگر نیز پاسخی به آن نداده‌اند.

 

از نظر حزبی نیز، بیشترین حامیان ارسال تسلیحات به اوکراین در میان حامیان احزاب سبز هستند. 50 درصد از طرفداران این احزاب حامی ارسال سلاح به اوکراین هستند و 25 درصد نیز مخالف. رای دهندگان به دو حزب ائتلافی حاکم نیز اغلب با این ایده مخالف هستند. 41 درصد مخالف و 40 درصد حامی ارسال سلاح به اوکراین هستند. 

 

اولاف شولتز صدراعظم آلمان طی ماههای اخیر بارها در پاسخ به مساله تامین سلاح برای ارتش اوکراین گفته است که برلین به صورت یکجانبه عمل نمی‌کند و در زمینه ارسال سلاح به اوکراین با شرکای خود اقدام خواهد کرد نه یکجانبه.

 

روسیه و چین ارسال سلاح به اوکراین را از عوامل تشدید تنشها و تداوم جنگ خوانده‌اند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار