تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

105 هزار‌ معلم حق‌التدریس تعیین تکلیف شدند

سرپرست وزارت آموزش وپرورش گفت: ۱۰۵ هزار نفر مشمول قانون تعیین تکلیف نیروهای پیش دبستانی هستند و برای نیروهای نهضتی باید آزمون برگزار شود اما برای سایر مشمولان نیاز به آزمون نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش امروز در حاشیه نوزدهمین کنگره پرسش مهر در سالن اجلاس سران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 20 هزار نفر از طریق ماده 28 و فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان، مهر ماه امسال وارد مدارس می‌شوند و بیش از 5000 نیروی خدماتی خواهیم داشت و از طریق استمرار خدمت نیروهای در آستانه بازنشستگی نیز بخشی از نیروها را تامین می‌کنیم.

وی افزود: امسال 25 هزار نفر از طریق کنکور سراسری پذیرفته و وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ساعت آموزش در ایران 2900 ساعت در کل 12 پایه است در حالی که میانگین جهانی 8000 ساعت است، گفت: تلاش می‌کنیم استانداردهای نظام جامع فنی و حرفه‌ای را افزایش دهیم تا دانش‌آموزان بعد 12 سال حداقل یک مهارت متناسب با استعدادهایشان بیاموزند.

 

حسینی با اشاره به استخدام نیروهای نهضتی و پیش‌دبستانی عنوان‌کرد: طبق مصوبه مجلس نیروهای پیش‌دبستانی، آموزشیاران نهضت سواد‌آموزی و نیروهای شرکتی باید مشمول شوند اما جذب آنها متناسب با نیاز آموزش و پرورش است که باید متناسب با شرایط بوم و مقطع تحصیلی صورت گیرد.

وی ادامه داد: برای نیروهای نهضتی نیاز به برگزاری آزمون است اما برای پیش‌دبستانی‌ها خیر اما معتقدیم هیچ فردی نباید وارد آموزش و پرورش شود مگر از محل دانشگاه فرهنگیان.

 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قانون تعیین تکلیف نیروهای پیش‌دبستانی مصوب سال 1397 است و 105 هزار نفر مشمول آن هستند که البته برای آنها دوره‌های توانمندسازی برگزار می‌کنیم؛ اول مهرامسال بیش از 60 هزار خروجی بازنشسته داریم که بخش زیادی از جایگزینی آنها از طرق مختلف و همین روش جبران می‌شود.

 

وی افزود: اول مهر جشن پایان مدارس خشتی و گلی به جز سیستان و پایان بخاری‌های نفتی را خواهیم داشت همچنین اجرای کامل پروژه مهر را به‌ویژه برای سیل‌زده‌ها خواهیم داشت و در کل ایران یک کلاس بدون معلم باقی نخواهد ماند.

 

حسینی درباره مشکلات ثبت‌نام مدارس نیز گفت: 24 نوع مدرسه داریم، یک نوع آن مدارس دولتی است؛ ثبت‌نام تقاضامحور است و هر دانش‌آموزی در هر نقطه‌ای تقاضا داشته باشد دولت باید پاسخ دهد؛ یک دانش‌آموز نداریم که کلاس برای وی نباشد اما معتقدیم بهترین مدرسه نزدیکترین مدرسه است؛ انواع مدارس را داریم برخی شهریه دارند، برخی آزمون دارند و هر کدام شرایط خاص خود را دارند، روند نظارتی در حال انجام است و به‌خوبی ثبت‌نام انجام خواهد شد.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محمد رحمانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
0
0
هی نامرد ماسوخته ایم سرباز معلم سال 95 هستیم از بیکاری جلو دانش اموزها رایم اب میشیم
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار