پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

انتقال مشکوک تجهیزات نظامی آمریکا از اربیل به مرز با سوریه

بک منبع آگاه امنیتی در استان الانبار عراق از انتقال مشکوک تجهیزات نظامی آمریکا از پایگاه الحریر اربیل به پایگاه الولید در مرز با سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع آگاه امنیتی در استان الانبار، روز دوشنبه (26 دسامبر) فاش کرد که تجهیزات نظامی ارتش آمریکا از پایگاه الحریر در اربیل به پایگاه الولید در مرز با سوریه رسیده است.

 

وی در گفت‌وگو با وبگاه «المعلومه»، تصریح کرد: «تجهیزات نظامی زیادی از پایگاه الحریر در استان اربیل عراق به پایگاه الولید در نزدیکی گذرگاه مرزی با سوریه در غرب استان الانبار انتقال یافته است. این انتقال در راستای اقدامات پیشگیرانه نیروهای آمریکایی در قبال حملات احتمالی علیه آنها صورت می‌گیرد.

 

پایگاه الحریر در منطقه شقلاوه واقع در فاصله ۷۵ کیلومتری شرق شهر اربیل قرار دارد و نزدیک‌ترین پایگاه آمریکایی در مرز ایران است و حدود ۱۱۵ کیلومتر از آن فاصله دارد.

 

ارتش آمریکا استفاده از این پایگاه را از سال ۲۰۱۵ برای آنچه جنگ علیه داعش خواند، آغاز کرد. این پایگاه به موشک‌های دفاعی، هواپیماهای جنگی و رادارهای پیشرفته مجهز است.

 

این منبع آگاه افزود: نیروهای آمریکایی به دلایلی نامعلوم، کاروانی از تجهیزات و ماشین‌های جنگی را تحت پوشش هواپیماهای جنگی خود برای تقویت حضورشان در نزدیکی بندر الولید در منطقه الرطبه در غرب الانبار انتقال دادند.

 

به گفته وی، هواپیماهای آمریکایی، پرواز بر فراز مناطق نوار مرزی با سوریه را تشدید کرده‌اند و پایگاه عین الاسد به دلایل احتیاطی، تدابیر امنیتی خود را تشدید کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار