دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

افزایش اعتراضات سوری ها از شبه نظامیان وابسته به آمریکا

 منابع محلی از گسترش دامنه اعتراضات در حومه حسکه علیه شبه نظامیان قسد وابسته به اشغالگران آمریکایی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر این منابع به خبرنگار سانا اعلام کردند که برای چندمین روز، تظاهرات اهالی حومه حسکه علیه اقدامات شبه نظامیان قسد مورد حمایت اشغالگران آمریکایی ادامه یافت.

این منابع افزودند: ساکنان روستای العطاله در حومه جنوبی حسکه علیه شبه نظامیان قسد وابسته به واشنگتن دست به اعتراض زدند.

منابع مذکور گفتند: ساکنان العطاله تظاهراتی را علیه شبه نظامیان قسد برگزار کردند و با آتش زدن لاستیک جاده حسکه- الشدادی و اتوبان حسکه- دیر الزور را بستند.

این در حالی است که اهالی حومه غربی دیرالزور برای چندمین روز متوالی به اعتراضات خود علیه شبه نظامیان قسد ادامه می دهند و خواستار اخراج این نیروها و نیروهای اشغالگر آمریکا از مناطق خود شدند.

لازم به ذکر است که با شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه کردند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده