سخنگوی سپاه: دست برتر با نیروهای مسلح ماست توضیحات سخنگوی درباره لغو کنسرت همایون شجریان پزشکیان: در صورت مدیریت مصرف، کمبود منابع در کشور وجود ندارد سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح آماده‌تر از ایام جنگ هستند عارف: راهبرد ایران هراسی دشمنان کاملا خنثی شده است سعیدی: جزایر سه‌گانه تا ابد متعلق به ایران است خبر جدید درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی / بررسی ساماندهی نیرو‌های شرکتی در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس با عارف پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم عارف: دشمن بار دیگر توان خود را برابر ما امتحان کند، روسیاه می‌شود دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: پیشنهاد واردات یا کشت کنترل‌شده خشخاش بررسی می‌شود  سخنگوی سپاه: ایران فشار‌های ناشی از تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است توافق دولت و مجلس برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف شرکت‌های واسط لاریجانی: آمریکایی‌ها فقط حرف از مذاکره می‌زنند

سردار فدوی: علیرغم خباثت‌های دشمنان، مردم بابصیرت در جبهه حق حضور پیدا کردند

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت :دشمنی‌ها در این چند سال افزایش داشته و دشمن خباثت‌های زیادی را علیه نظام و مردم به خرج داده، اما مردم همیشه بصیرتشان را نشان داده‌اند و در جبهه حق انقلاب اسلامی حضور پیدا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 27
کد خبر: ۱۶۵۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس در تهران با تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حرکت امروز مردم در کشور و حضورشان در تشییع پیکرهای پاک شهدا را طی 44 سال گذشته هم داشتیم که همگی نشان می‌دهد مردم طی این چهار دهه همچنان پای انقلاب خود ایستاده‌اند.

 

وی افزود: دشمنی‌ها در این چند سال افزایش داشته و دشمن خباثت‌های زیادی به خرج داده، اما مردم همیشه بصیرتشان را نشان داده‌اند و در جبهه حق انقلاب اسلامی حضور پیدا کردند. وقتی جلوه‌ای از روال حق به میدان می‌آید و شهدایی که با پای خودشان به دنبال اهداف انقلاب اسلامی ایستادند، مردم به پا می‌خیزند و یکی از جلوه‌های حضور مردم در جبهه حق، در مراسم تشییع شهداست.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه مردم در عمل ثابت کردند در جبهه حق هستند و هیچگاه مرعوب جبهه باطل نشدن ادامه داد: مردم تشخیص می دهند این صحنه باید صحنه حضور باشد و بیش از چهار دهه هست که این روال ادامه دارد. همواره وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست. حزب خدا همیشه پیروز است و جبهه باطل یک بار هم پیروز نیست.

 

فدوی با اشاره به هشت سال دفاع مقدس و اینکه جنگ تحمیلی یک گنجینه است گفت: دفاع مقدس هشت سال طول کشید و تعداد زیادی از مردم این توفیق را پیدا کردند تا در جبهه حق علیه باطل مبارزه کنند، در حالی که هر زمان هم امکان داشت شهید شوند ولی میلیون‌ها نفر آمدند و قریب به 200 هزار نفر شهید شدند و این بالاترین صحنه‌ای از ایستادگی مردم پای جبهه حق است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده