قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

سردار فدوی: رستم قاسمی برای انجام کار به چین رفته بود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به آخرین مأموریت کاری رستم قاسمی بیان کرد: او در این مأموریت به چین رفته بود تا موضوعات کاری مربوط به وزارت راه را پیگیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی فارس، درباره خدمات و فعالیت‌های مرحوم رستم قاسمی گفت: خدا را شکر برادر رستم قاسمی مانند بسیاری از پاسداران انقلاب اسلامی پاسدار واقعی اسلامی بود. 

وی با بیان اینکه سردار قاسمی در 15 سالگی پاسدار شد، ادامه داد: او تلاش خود را از همان روزهای اول آغاز و این تلاش را در همه مراحل تا هنگام مرگ تداوم داد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه بیشتر عمر سردار رستم قاسمی در نیروی دریایی سپاه سپری شد، تاکید کرد: او در نیروی دریایی سپاه نه تنها نقش ایفا می‌کرد بلکه تعیین کننده نیز بود. سردار قاسمی در ایجاد و تأسیس قرب نوح نیروی دریایی سپاه و مهندسی این نیرو نقش اصلی را ایفا کرد.

وی افزود: مرحوم قاسمی علاوه بر اجرای پروژه‌های نظامی در نیروی دریایی سپاه، پروژه‌های بسیار بزرگی را در بخش عمران کشور نیز انجام داد.

سردار فدوی با اشاره به نقش قرب نوح نیروی دریایی سپاه پاسداران در حوزه بنادر کشور تأکید کرد: همه بنادر کشور یا توسط این نهاد ایجاد شده‌اند و یا توسط این قرارگاه بازسازی و تعمیر شده‌اند. سردار قاسمی توانمندی ساخت بسیاری از سکوهای نفتی، تونل‌ها، راه‌ها، پالایشگاه‌ها و توانمندی‌ انحصاری لایروبی در غرب آسیا در قرب نوح ایجاد کرد.

وی ادامه داد: توانمندی بزرگ ساخت و ایجاد جرثقیل‌های کارهای بزرگ زیرساختی نیز دیگر فعالیت مهم قرارگاه قرب نوح نیروی دریایی سپاه به فرماندهی سردار قاسمی بود. 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به ویژگی‌های شخصتی سردار رستم قاسمی تأکید کرد: او انسانی نبود که وقتی از او درخواستی داشته باشیم به ما پاسخ منفی بدهد و کوچک‌ترین کلمه‌ای درباره مانع یا چگونگی انجام یک کار بر زبان بیاورد بلکه یک کلمه بیشتر نمی‌گفت و آن چشم بود.

سردار فدوی ضمن تأکید بر عزم بالای رستم قاسمی در انجام وظایف محوله به او تصریح کرد:‌ همه مطمئن بودند وقتی رستم کاری را برعهده می‌گیرد آن را به خوبی و با دقت بالا انجام می‌دهد. 

وی گفت: این یکسال اخیر که او در وزارت راه بود شاید از مقاطعی بود که روزهای متفاوتی در دوران خدمت‌گذاری وی به کشور و مردم بود چرا که بیماری او توانش را از وی گرفته بود و در همه اعضای بدن او پخش شده بود. 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به آخرین مأموریت کاری رستم قاسمی بیان کرد:‌ او در این مأموریت به چین رفته بود تا موضوعات کاری مربوط به وزارت راه را پیگیری کند. چینی‌ها که از گذشته او را می‌شناختند خطاب به وی داوطلبانه گفتند اجازه بدهید چون بیمارستان ما بیمارستان سلول درمانی و در دنیا منحصر به فرد است ما نیز در درمان رستم قاسمی نقش داشته باشیم.

وی افزود: در این مرحله، شرایط به گونه‌ای شد که دوست داشت از میان ما برود چون غیر از سر او، بیماری(سرطان غدد لمفاوی) تمام بخش‌های بدنش را درگیر کرده بود و دائم گسترش پیدا می‌کرد. اما، او به خاطر غیرتش حتی یک جلسه کاری خود را لغو نکرد.

سردار فدوی با بیان اینکه رستم قاسمی تا لحظه آخر عمر خود پای کار خدمت به مردم و انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد:‌ علت این بود که غیرت رستم غیر از این را اجازه نمی‌داد در حالی‌که وضعیت جسمانی او این را گوشزد می‌کرد که باید استراحت کند ولی حتی یک لحظه هم نخوابید. 

وی در پایان با اشاره به خصوصیات اخلاقی مرحوم رستم قاسمی، گفت: او از نامهربانی‌ها، نامردمی‌ها و نامردی‌های روزگار حزن بزرگی در دل داشت ولی دلگیری رستم در سیمای او بروز نکرد. من در دوران 40 ساله دوستی خود با رستم قاسمی شاهد بودم که این ویژگی بزرگ‌ترین خصلتش بود./ فارس

ارسال نظر