رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

سردار فدوی: دشمن جنگی همه‌جانبه را در چند ماه گذشته شروع کرده بود

سردار فدوی: دشمن جنگی همه‌جانبه را در چند ماه گذشته شروع کرده بود جانشین فرمانده کل سپاه گفت: دشمن جنگی همه‌جانبه را در چند ماه گذشته شروع کرده بود، اما باز اشتباه محاسباتی کرده و علی‌رغم اینکه با تمام توان به میدان آمد شکست خورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سپاه نیوز؛ دریادار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در رزمایش مدافعان ولایت که صبح امروز در سالن ۱۲ هزار نفری ورزشگاه آزادی برگزار شد اظهارکرد: ایام دهه فجر است؛ ایام مبارکی که ۴۴ سال است به برکت پیروزی انقلاب اسلامی طنین‌انداز است و این ایام مبارک ۵ روز دیگر به بزرگترین جشنی که در طول این سال‌های طولانی برگزار شده تبدیل می‌شود.


فدوی افزود: می‌بایست در برابر عنایت‌های خدا، خاصه پیروزی‌های بیشماری که در این سال‌های طولانی کسب شده و خاصه در آخرین آنکه توطئه و فتنه بزرگی برای انقلاب اسلامی به وجود آوردند تشکر کنیم. دشمن جنگی همه‌جانبه را در چند ماه گذشته شروع کرده بود، اما باز اشتباه محاسباتی کرد و علی‌رغم اینکه با تمام توان به میدان آمد شکست خورد.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه این وعده خداست که هیچ‌وقت حزب باطل و شیطان پیروز نمی‌شود، تصریح کرد: همواره حزب‌الله پیروز است و ۴۴ سال است که کل ملت، بسیجیان و پاسداران مواظبت کردند تا همیشه در حزب خدا باشند، چرا که حزب خدا همیشه پیروز است. این حزب هم رستگار است. در این ۴۴ سال مواظبت کردیم که در حزب خدا باشیم و می‌دانستیم در حزب خدا بودن عاقبت‌بخیری دارد، ولی شهادت هم دارد و با افتخار در این راه قرار گرفتیم.

وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ هزار بسیجی در این ۴۴ سال شهید شده‌اند که این افتخار بسیار بزرگی است. یعنی اینکه ملت ما پای کار نظام و انقلاب اسلامی بوده‌اند و خیر بزرگی برای خدا به ارمغان آورده‌اند چراکه خداوند وعده داده که پیروزی از آن حزب خداست.

سردار فدوی بیان کرد: شیطان بزرگ، آمریکا و همه شیطان‌های کوچک که به دنبال او بوده‌اند در این ۴۴ سال حتی یک پیروزی مقابل ما کسب نکردند که اگر این‌گونه بود با امکانات و رسانه‌هایی که در اختیار دارند گوش ملت را کر کرده بودند. خداوند وعده داده که دشمنان اشتباه محاسباتی می‌کنند و به میدان می‌آیند و آن‌ها ۴۴ سال است که اشتباهشان را تکرار کرده و همواره با شکست مواجه شده‌اند.

وی عنوان کرد: در این فتنه اخیر دشمنان همه تلاش خود را کردند تا با ما مقابله کنند، ولی شکست خوردند چراکه خداوند صریح گفته هیچ‌وقت جبهه باطل و حزب شیطان پیروز نمی‌شود و این افتخار برای بسیجیان است که پیروز میدان بوده‌اند. تجلی اصلی این افتخار بزرگ که واقعاً بزرگ است، در دنیای دیگر است؛ وقتی که خداوند اجر بندگان خود را که پیرو دستور خدا بودند را می‌دهد. آن‌وقت اجری دائمی است و بهشتی است که تا ابد وجود دارد. این دنیا زمان کوتاهی است، اما عمل خیر در این دنیا آن اجر بی‌نظیر و بی انتهای خدا را به دنبال دارد و خدا را شکر که ۴۴ سال پای کار هستیم.

جانشین فرمانده کل سپاه بیان کرد: این انقلاب توسط امام خمینی (ره) به برکت امام حسین (ع) برپا شد و ما امید داریم آخرین فرزند امام حسین (ع) بیاید و همه وعده‌های خدا محقق شود. خداوند فرموده حتی اگر از عمر دنیا یک روز باقی‌مانده باشد، آن روز آنقدر طولانی می‌شود که آخرین حجت بیاید و همه مردم عالم حلاوت و شیرینی حکومت اسلامی را بچشند.

وی افزود: ما در این ۴۴ سال صحنه‌گردان مهمی بوده‌ایم، برای اینکه دائم در باورهای خود کوشیده‌ایم؛ باورهایی که می‌بایست به خداوند متعال و ائمه داشته باشیم و داشته‌ایم و هر روز بر این باورها اضافه کرده‌ایم و اعتقاد داریم. انقلاب اسلامی و بسیجیان نیز این روند را دنبال کرده‌اند.

جانشین فرمانده کل سپاه اضافه کرد: آن‌هایی که در لاک دیگر فرو رفته‌بودند، اما ذات خود را مخفی کرده بودند، سست بودن و ذات خود را در این ایام اخیر نشان دادند و دیدید که چه کسانی این‌گونه بودند. اما خوشا به حال کسانی که قرص و محکم بودند. فتنه‌های شیطانی فتنه‌های بزرگی است و می‌تواند چشم‌ها و ذهن‌ها را پر کند، ولی دل‌های خیل عظیم ملت قرص و محکم بود، چراکه مطمئن بودند در دل‌ها فقط خدا تصرف می‌کند؛ این دل‌های مطمئن آن‌ها را به بهشت می‌رساند.

وی ادامه داد: هرچه دشمنان خباثت کنند ما آن‌ها را شکست می‌دهیم. ۴۴ سال است که آمریکا را شکست داده و از این به بعد هم می‌دهیم./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار