نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو

سردار فدوی: علیرغم خباثت‌های دشمنان، مردم بابصیرت در جبهه حق حضور پیدا کردند

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت :دشمنی‌ها در این چند سال افزایش داشته و دشمن خباثت‌های زیادی را علیه نظام و مردم به خرج داده، اما مردم همیشه بصیرتشان را نشان داده‌اند و در جبهه حق انقلاب اسلامی حضور پیدا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 27
کد خبر: ۱۶۵۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس در تهران با تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حرکت امروز مردم در کشور و حضورشان در تشییع پیکرهای پاک شهدا را طی 44 سال گذشته هم داشتیم که همگی نشان می‌دهد مردم طی این چهار دهه همچنان پای انقلاب خود ایستاده‌اند.

 

وی افزود: دشمنی‌ها در این چند سال افزایش داشته و دشمن خباثت‌های زیادی به خرج داده، اما مردم همیشه بصیرتشان را نشان داده‌اند و در جبهه حق انقلاب اسلامی حضور پیدا کردند. وقتی جلوه‌ای از روال حق به میدان می‌آید و شهدایی که با پای خودشان به دنبال اهداف انقلاب اسلامی ایستادند، مردم به پا می‌خیزند و یکی از جلوه‌های حضور مردم در جبهه حق، در مراسم تشییع شهداست.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه مردم در عمل ثابت کردند در جبهه حق هستند و هیچگاه مرعوب جبهه باطل نشدن ادامه داد: مردم تشخیص می دهند این صحنه باید صحنه حضور باشد و بیش از چهار دهه هست که این روال ادامه دارد. همواره وعده خدا حق است و در وعده خدا تخلفی نیست. حزب خدا همیشه پیروز است و جبهه باطل یک بار هم پیروز نیست.

 

فدوی با اشاره به هشت سال دفاع مقدس و اینکه جنگ تحمیلی یک گنجینه است گفت: دفاع مقدس هشت سال طول کشید و تعداد زیادی از مردم این توفیق را پیدا کردند تا در جبهه حق علیه باطل مبارزه کنند، در حالی که هر زمان هم امکان داشت شهید شوند ولی میلیون‌ها نفر آمدند و قریب به 200 هزار نفر شهید شدند و این بالاترین صحنه‌ای از ایستادگی مردم پای جبهه حق است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده