توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

پیونگ‌یانگ: به باج‌خواهی هسته‌ای آمریکا پایان می‌دهیم

پیونگ‌یانگ: به باج‌خواهی هسته‌ای آمریکا پایان می‌دهیم یکی از مقامات ارشد کره شمالی اظهار کرد پیونگ یانگ به باج خواهی هسته‌ای آمریکا پایان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «چو یانگ ها» رئیس انجمن افراد برتر جمهوری دموکراتیک خلق کره اظهار کرد حزب حاکم کارگران کره شمالی به رهبری کیم جونگ اون، به باج خواهی هسته‌ای آمریکا پایان می دهد.

 

وی در جریان مراسم پنجاهمین سالگرد تشکیل جمهوری دموکراتیک خلق کره در پیونگ یانگ گفت: حزب ما هدفی آشکار در برداشتن گامی استوار و ایجاد یک نیروی هسته‌ای قدرتمند دارد.

 

این مقام کره‌ای تصریح کرد یک پیروزی شگفت انگیز بدست آمده که برای همیشه به تاریخ باج خواهی هسته‌ای آمریکا از کره شمالی پایان می دهد.

 

وی خاطرنشان کرد تشکیل این جمهوری سلاحی در حال پیشرفت در زمینه ایجاد یک کشور قدرتمند است و نقش تاریخی کشور ما را اسناد و مدارک نشان خواهند داد.

 

براساس این گزارش، کیم جونگ اون رئیس کره شمالی، برای نخستین بار از سال 2011 در این مراسم شرکت کرد و برخی اعضای کمیته مرکزی جمهوری دموکراتیک خلق کره در آن حضور داشتند.

 

این در حالی است که «کیم جونگ اون»، اهداف کلیدی جدیدی را برای تقویت نیروهای نظامی و دفاعی در سال 2023 در برابر پس‌زمینه تشدید تنش در شبه جزیره کره تعیین کرده است.

 

جزئیات زیادی از اهداف کلیدی رئیس کره شمالی برای تقویت نیروهای دفاعی و نظامی این کشور اعلام نشده، اما انتظار می رود که این اهداف در راستای مقابله با تحرکات نظامی کره جنوبی و آمریکا طراحی شده باشد.

 

در عین حال، روز دوشنبه خبرگزاری یونهاپ به نقل از ارتش کره جنوبی گزارش داده بود که تعدادی پهپاد که گمان می رود متعلق به کره شمالی باشد از مرز بین کره عبور کرده‌اند و ارتش کره جنوبی توانسته آن ها را رهگیری کند.

 

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اظهار کرد در پی این تهاجم، ارتش کره جنوبی بلافاصله واکنش نشان داده و به منظور حفظ حق دفاع از حاکمیت خود، با استفاده از هلیکوپتر حدود 100 گلوله را به سمت این پهپادها شلیک کرده است.

 

براساس این گزارش، هیچ یک از این پهپادها بر اثر شلیک گلوله سقوط نکردند.

 

آخرین بار پهپادهای کره شمالی حریم هوایی کره جنوبی را در سال 2017 نقض کرده بودند.

 

همچنین کره شمالی روز یک شنبه گذشته دو فروند موشک بالستیک را از سواحل شرقی شبه جزیره کره به سمت دریا پرتاب کرد.

 

کره شمالی در حالی این دو موشک را پرتاب کرد که این کشور چند روز پیش یک موتور سوخت جامد با رانش بالا را برای توسعه موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کرد. کارشناسان می‌گویند این موتور امکان پرتاب سریعتر و متحرک‌تر موشک‌های بالستیک را فراهم می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار