افزایش ۸۰ درصدی حملات سایبری به روسیه در سال ۲۰۲۲-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

افزایش ۸۰ درصدی حملات سایبری به روسیه در سال ۲۰۲۲

معاون وزیر خارجه روسیه گفت، تعداد حملات سایبری علیه این کشور در سال 2022 با توجه به عملیات نظامی مسکو در اوکراین، شاهد افزایش 80 درصدی بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «اولگ سیرومولوتوف» معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت، تعداد حملات سایبری علیه روسیه در سال جاری با توجه به عملیات نظامی این کشور در اوکراین، ۸۰ درصد افزایش داشته است. 

 

وی اظهار داشت: در پس زمینه عملیات نظامی ویژه، کشور ما با تهاجم خارجی بی‌سابقه در فضای اطلاعاتی مواجه است. در سال ۲۰۲۲ تعداد حملات سایبری علیه روسیه ۸۰ درصد افزایش یافت. 

 

این مقام روس افزود: «در حالی که سال گذشته موسسات مالی هدف اصلی مهاجمان بود، امسال ضربه اصلی را بخش دولتی از جمله تاسیسات زیرساختی اطلاعاتی حیاتی و موسسات مهم به لحاظ اجتماعی متحمل شدند».

 

به گفته وی، در عین حال، زیرساخت فناوری اطلاعات روسیه به دلیل برخی اقداماتی که دولت در یک سال گذشته انجام داده، توانسته با حملات سایبری مقابله کند. در سال ۲۰۲۲، بیش از ۲۵ هزار حمله سایبری به منابع وب دولتی و ۱۲۰۰ حمله سایبری به زیرساخت‌های حیاتی با موفقیت خنثی شد. 

 

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه توضیح داد حذف تدریجی ابزارهای امنیت سایبری ساخته شده در کشورهای غیردوست توسط روسیه و ایجاد دپارتمان‌های امنیت فناوری اطلاعات در موسسات دولتی کلیدی برخی از عواملی است که باعث افزایش امنیت سایبری در این کشور شده است. 

 

بحران اوکراین و عملیات نظامی ویژه روسیه در این کشور، موجب رویارویی کم‌سابقه کشورهای غربی با مسکو شده است. روسیه برای اولین بار در ماه مه سال ۲۰۲۱ دو کشور آمریکا و جمهوری چک را در لیست کشورهای غیردوست قرار داد و با آغاز بحران اوکراین، این فهرست به دلیل اقدامات ضد روسی طرف‌های غربی بزرگتر شده است. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده