رسانه عبری: حماس بهای آزادی الکساندر را از اسرائیل گرفت جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی «ترامپ» و «پوتین»؛ اول تو قطع کن! عراقچی: روند برقراری رابطه با بحرین و مصر آغاز شده است اظهارات خصمانه وزیر کشور انگلیس علیه ایران کرملین: پوتین مذاکرات ایران و آمریکا را مثبت ارزیابی می‌کند طرح جدید آمریکا درباره آتش‌بس در غزه روایت «ترامپ» از رایزنی تلفنی با «پوتین»: مسکو و کی‌یف تماس‌های خود را در مورد آتش بس آغاز خواهند کرد پوتین: گفت‌و‌گو با ترامپ صریح و هدفمند بود بقائی: تصمیم‌گیری درباره دور بعدی مذاکرات در دست بررسی است فیلم / عراقچی: الحمدلله مشخص شد شهادت شهید رئیسی کار اسرائیل نبوده است رابرت گیتس: هیچ سلاحی نداریم که برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند عراقچی: گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات منطقه دارد انگلیس سفیر ایران را احضار کرد دیدار اعضای هیات حماس با عراقچی وزیر خارجه ترکمنستان با عراقچی دیدار کرد

واکنش دیپلمات روسیه به ادعای آلمان درباره مذاکرات رفع تحریم‌های ایران

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین به ادعای دیپلمات آلمانی درباره مذاکرات رفع تحریم‌های ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین به اظهارات روز گذشته سخنگوی وزارت خارجه آلمان درباره مذاکرات رفع تحریم‌های ایران واکنش نشان داد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز گذشته (چهارشنبه) گفته بود برلین دلیلی برای احیای مذاکرات رفع تحریم‌ها نمی‌بیند. او همچنین گفته بود که تمرکز اصلی برلین در حال حاضر حمایت از «مردم داخل خیابان» در ایران است نه عجله برای آغاز مجدد مذاکرات برجام.

 

کریستوفر بورگر گفت: «از دیدگاه ما در حال حاضر هیچ نشانه یا دلیلی برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران وجود ندارد.

 

اولیانوف در توییتر در واکنش به این اظهارات مقام آلمانی نوشت: «وزارت خارجه آلمان گفته که برلین دلیلی برای از سرگیری مذاکرات وین نمی‌بیند. ظاهراً آلمان اهمیت منع اشاعه هسته‌ای و همچنین مخاطرات تنش‌های جدی و حتی کنترل‌نشده در صورت عدم اتمام مذاکرات برجام را دست کم می‌گیرد.»

 

آخرین دور مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ ماهه از ۱۳ مردادماه تا ۱۷ مردادماه در شهر وین برگزار شد.

 

تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل در آمریکا مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.

 

بایدن در شرایطی سال ۲۰۲۱ بر سر کار آمد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده بود. این سیاست علاوه بر ناکامی در شکل دادن به یک توافق هسته‌ای جدید، باعث ایجاد تفرقه در روابط میان کشورهای دو سوی آتلانتیک، به خطر افتادن اثربخشی نظام تحریم‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی سیاست خارجی آمریکا و مهم‌تر از همه تقویت جریان استکبارستیز در ایران شد.

 

جمهوری اسلامی ایران راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها، اخذ تضمین در خصوص ماندگاری برجام و رفع ادعاهای پادمانی آژانس اتمی را اصلی‌ترین مطالبه خود در مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داده و تأکید کرده که تنها بازگشت به قرارداد دوجانبه‌ای که در ازای برخی محدودیت‌ها نفع ملموس اقتصادی برای ملت ایران به همراه داشته باشد را منطقی می‌داند و آن را می‌پذیرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار