غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به کمک‌ رسانی ایران به یک نفتکش خارجی

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان توضیحاتی در مورد کمک رسانی به یک نفتکش خارجی که در خلیج فارس دچار مشکل شده بود، ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد ایران طبق مقررات دریایی بین‌المللی، نفتکشی که در خلیج فارس دچار مشکل شده بود را به‌منظور انجام تعمیرات لازم به آب‌های ساحلی خود انتقال داده است.

 

سید عباس موسوی در خصوص این نفتکش که اخیراً موجب جوسازی برخی رسانه‌ها علیه ایران شده است، تصریح کرد: «یک نفتکش خارجی به دلیل نقص فنی در خلیج فارس دچار مشکل شد که طبق مقررات بین‌المللی نیروهای ایرانی پس از دریافت درخواست کمک به سوی آن رفته و توسط یدک کش به سمت آب‌های ایران کشیده شده تا تعمیرات لازم روی آن صورت پذیرد. جزئیات بیشتر متعاقباً اعلام می‌شود.»

 

برخی رسانه‌های غربی اخیراً مدعی شده بودند که یک فروند نفتکش اماراتی دو روز قبل در تنگه هرمز از صفحه رادار محو شده و احتمالاً به ایران انتقال یافته است. پنتاگون نیز با طرح این ادعا که ایران نفتکش مذکور را توقیف کرده، از آغاز تحقیقات خود در این زمینه خبر داده بود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار