مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

قالیباف: نوسازی نظام حکمرانی در همه حوزه ها ضروری است

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: نوسازی نظام حکمرانی در همه حوزه‌ها، با توجه به اندیشه حضرت امام و مقام معظم رهبری،‌ ضرورتی است که باید در دستور قرار گیرد و اولویت با مسائل اقتصادی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در ابتدای نشست علنی صبح امروز 11 دی مجلس،‌در نطق پیش از دستور خود با گرامیداشت سالروز حماسه نهم دی گفت: مردم با حضور خود در نهم دی، توطئه های دشمنان علیه جمهوری اسلامی را خنثی کردند.

 

وی افزود: این روز بزرگ، یادآور این است که مردم چگونه از نظام اسلامی دفاع می کنند و ما باید با کارآمدی و حل مسئله و تصمیم گیری و اقدام به موقع، دین خود را به مردم ادا کنیم.

 

قالیباف در ادامه اظهار کرد: نوسازی نظام حکمرانی در همه حوزه ها، با توجه به اندیشه حضرت امام و مقام معظم رهبری،‌ضرورتی است که پس از بازگشت امنیت به کشور باید در دستور قرار گیرد و اولویت با مسائل اقتصادی است.

 

قالیباف خاطرنشان کرد: اقدام رییس جمهور محترم مبنی بر تغییر رییس کل بانک مرکزی ضرورتی اجتناب ناپذیر بود که از این اقدام ایشان تشکر می کنم. البته ضروری است این‌تغییر با اصلاحات ساختاری، سیاست گذاری و مدیریتی، تکمیل شود تا مسئله بصورت پایدار حل شود؛ امید زیادی داریم با روی‌ کار آمدن رییس کل جدید این اتفاقات بیفتد، ان شاء الله.

 

وی تصریح کرد: البته برخی نکات کارشناسی، درباره سیاست اعلام شده رییس جدید بانک مرکزی وجود دارد که در جلسات کاری به ایشان و مسئولان مربوطه منتقل خواهم کرد اما در عین حال تاکید دارم همه باید با تمام توان کمک کنند که رئیس جدید بانک مرکزی در ماموریت حساس خود موفق باشند.

 

قالیباف ادامه داد: مجلس همچنان معتقد است بهترین راه برای ایجاد آرامش معیشتی برای مردم، تخصیص یارانه به انتهای زنجیره و ارایه کالاهای اساسی بصورت کالابرگ الکترونیک است که هم جلوی فساد ناشی از تفاوت قیمت ارز را می گیرد و هم تورم ناشی از افزایش نقدینگی و تورم انتظاری دیگر کالاها ناشی از افزایش کالاهای اساسی را کنترل می کند..

ارسال نظر