آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

آغاز پیک جدید کرونا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه سه سویه جدید کرونا به نام‌های BQ1 و XBB وBA2 در بیماران اخیر مشاهده شده است، گفت: پیک جدید کرونا در کشور آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: همکاران ما در وزارت بهداشت از چهارشنبه شب دو سویه جدید دیگر در بین بیماران مشکوک به کووید۱۹ تشخیص دادند؛ بنابراین تعداد سویه‌های جدید کرونا در کشور به سه سویه BQ1 و XBB وBA2 افزایش یافته است. 

 

 وی افزود: وقتی ما سرعت غلبه سویه BA5 را در اروپا را رصد می‌کنیم می‌بینیم که با شیوع سویه BQ1 سرعت انتقال این بیماری افزایش یافته است و کشورهایی همچون فرانسه و آلمان به سرعت درگیر شدند. 


 
فرشیدی با تاکید بر اینکه قدرت انتقال XBB پنج برابر بیشتر از دلتا است، گفت: باید به سرعت، مرزها رصد شده و بیماران مشکوک شناسایی شود. 


 
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشدار داد: با توجه به اینکه از زمان آخرین تزریق واکسن عمومی کرونا زمان زیادی گذشته و جمعیت قابل توجهی از مردم کشورمان نیز دز سوم و چهارم کرونا را تزریق کرده‌اند ظرف یک الی یک و نیم آینده دچار پیک جدید کرونا خواهیم شد. 


 
فرشیدی تاکید کرد: از امروز پیک جدید کرونا در کشور آغاز شده است و ما از همه بیمارستان ‌ها و کادر درمان خواسته‌ایم که آماده باش باشند، چرا که طی ۴ تا ۶ هفته آینده پیک به اوج خود می‌رسد. 


 
وی خاطر نشان کرد: علائم سویه‌های جدید کرونا به ویژه در سویه XBB از حالت کلاسیک تب و سرفه به سمت علائمی همچون درگیری‌های گوارشی، خستگی و سردرد تغییر کرده است.


 
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان بستری در سویه‌های جدید کرونا به همان مقداری است که در سویه امیکرون وجود داشت اما هرچه تعداد بیماران بیشتر باشد درصد بستری نیز افزایش می‌یابد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار