عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

دیدار ضد ایرانی نتانیاهو و رئیس موساد

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «دیوید بارنیع» رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد)، امروز (یکشنبه)، با یکدیگر دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «اوفیر جندلمان» سخنگوی عربی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو، امروز، در دیداری کاری با ددی بارنیع رئیس دستگاه موساد در مقر فرماندهی این سرویس دیدار کرد.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «در این دیدار، نخست‌وزیر نتانیاهو در جریان تمام مسائل اطلاعاتی و عملیاتی جاری و تمام فعالیت‌های موساد به‌خصوص در ارتباط با پرونده ایران قرار گرفت.»

این اولین دیدار رسمی بنیامین نتانیاهو و رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی پس از تشکیل کابینه جدید در اراضی اشغالی است.

نتانیاهو، هشتم دی ماه جاری، توانست با کسب ۶۳ رأی مثبت از کِنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) قدرت را در اراضی اشغالی به دست بگیرد.

گفته می‌شود وی، تندروترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی را تشکیل داده است. همزمان با جلسه سخنرانی روز پنجشنبه نتانیاهو در کنست، شرایط داخلی و بیرونی پارلمان متشنج بود و صدها نفر در محوطه بیرونی دست به تجمع علیه وی زده بودند.

نتانیاهو اخیرا از توافق با چند حزب تندرو جهت تشکیل کابینه در اراضی اشغالی خبر داد. او گفته بود که کابینه جدید، کاملا راستگرا خواهد بود. همین امر صدای مخالفان را در داخل و خارج از فلسطین اشغالی بلند کرد. به‌نحوی که در پی اعلام نتانیاهو، هزاران نفر در داخل فلسطین اشغالی از جمله در تل‌آویو و حیفا علیه او و کابینه‌اش تظاهرات کردند.

بیش از ۳۰۰ خاخام در آمریکا نیز در بیانیه‌ای اعلام کردند که با کابینه نتانیاهو مخالفند و اعضای احزاب صهیونیستی دینی در کابینه او را از سخنرانی در کنیسه‌های خود منع خواهند کرد و حتی اجازه نخواهند داد تا آنان وارد جوامع این خاخام‌ها شوند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده