کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ادعای سازمان اطلاعات داخلی آلمان درباره ایران، روسیه و چین

سازمان اطلاعات داخلی آلمان مدعی تمایل روزافزون کشورهای چین، روسیه و ایران برای فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی در این کشور شده و تشدید اقدامات برای مقابله با این روند در سطح اروپایی را خواستار شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از "ان تی وی" آلمان، بر اساس ادعای سازمان اطلاعات داخلی آلمان از زمان حمله روسیه به اوکراین، سرویس مخفی روسیه بیش از گذشته در آلمان فعال بوده است.

بر اساس برآوردهای ادعایی این نهاد اطلاعاتی در آلمان، علاقه سرویس های اطلاعاتی روسیه به آلمان هر چه این جنگ بیشتر طول بکشد افزایش می یابد. توماس هالدن وانگ، رئیس این نهاد اطلاعاتی در آلمان مدعی شد که چین و ایران نیز از جمله کشورهایی هستند که سرویس‌های اطلاعاتی آنها در حال توسعه فعالیت‌های قابل توجهی در آلمان هستند.

وی در گفتگویی با خبرگزاری آلمان تاکید کرد: علاقه روسیه به جاسوسی در آلمان نه تنها متوقف نمی شود بلکه با ادامه اثرات جنگ بیشتر می شود.

"هالدن وانگ" با اشاره به مامور مظنونی که توسط سرویس اطلاعات فدرال (BND) کمی قبل از کریسمس دستگیر شد، گفت: پرونده فعلی همچنین نشان می‌دهد که خطر جاسوسی روسیه چقدر واقعی است. برای اینکه تحقیقات به خطر نیفتد، وی نیز تاکید کرد که مانند برونو کال، رئیس BND، نمی‌خواهد در مورد جزئیات این پرونده اظهارنظر کند. مرد دستگیر شده، مظنون به دادن اطلاعات محرمانه به یک سرویس اطلاعاتی روسیه است. هالدن وانگ مدعی شد که انتظار دارد مسکو تلاش کند تا فرصت های شناسایی از دست رفته با اخراج 40 مامور خود را یا با عامل های مسافرتی بیشتر یا با پوشش های دیگر جبران کند.

در آغاز ماه آوریل، دولت فدرال آلمان 40 نفر از اعضای سفارت روسیه در برلین را افراد نامطلوب اعلام کرده و آن ها را اخراج کرد.. "هالدن وانگ" گفت: ما تلاش زیادی می کنیم تا از آمدن افراد دیگری که ممکن است به خدمات روسیه منصوب شوند به آلمان جلوگیری کنیم. دولت فدرال نیز قوانین ویزا را برای این امر تشدید کرده است. به ادعای وانگ افزایش گسترده حملات سایبری روسیه و به اصطلاح عملیات نفوذ نیز قابل انتظار است.

این مقام اطلاعاتی در آلمان همچنین مدعی شد چین، که بیشتر بر جاسوسی اقتصادی تمرکز می کرد، چندین سال است که تلاش های فزاینده ای برای فعالیت های جاسوسی در عرصه سیاسی انجام داده است. رئیس این سازمان اطلاعاتی این انتقاد را وارد کرد که برای مدت طولانی توجه بسیار کمی به خطرات ناشی از روابط فشرده اقتصادی با چین شده است. به ادعای وی همچنین مشخص است که چین در حال حاضر از قدرت اقتصادی خود در سراسر جهان برای اجرای اهداف سیاسی استفاده می کند.

وی تاکید کرد که برای معکوس کردن این روند، حداقل برای کشورهای اروپایی، به یک راه حل سراسری در اروپا نیاز است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر