جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

عصبانیت نماینده ارشد کاخ وستمینستر از ضربه سپاه به آشوبگران مرتبط با انگلیس

عصبانیت نماینده ارشد کاخ وستمینستر از ضربه سپاه به آشوبگران مرتبط با انگلیس رییس کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس در واکنش به ضربه سپاه ثارالله استان کرمان به شبکه سازمان یافته مرتبط با لندن در جریان آشوب‌های اخیر و دستگیری هفت لیدر و عنصر اصلی آن، خواستار وضع تحریم‌های روزانه علیه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر «آلیسیا کرنز» نماینده ارشد پارلمان در مجلس عوام و رییس کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس دوشنبه در سخنانی مدعی شد که ایران به دنبال مقصر دانستن قدرت‌های خارجی در حوادث اخیر است.

او ادعا کرد که ایران ممکن است افراد را هنگام فرار از کشور دستگیر کند.

کرنز گفت: «نگرانی من بسیار جدی است. واقعیت این است که ایران نشان داده است که با خوشحالی هر کسی را که تابعیت دوگانه داشته باشد دستگیر خواهد کرد».

این قانون‌گذار انگلیسی ادامه داد: «من هر کسی را که غربی است تشویق می‌کنم تا ایران را ترک کند.»

وی در اظهاراتی خلاف عرف دیپلماتیک، ایران را به گروگان گیری سازمان‌یافته متهم کرد و خواستار وضع تحریم‌های روزانه علیه ایران شد.

این درحالیست که روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای از ضربه به شبکه سازمان یافته مرتبط با انگلیس و فعال در جریان آشوب‌های اخیر در این استان و دستگیری هفت لیدر و عنصر اصلی آن خبر داد.

در این بیانیه آمده است: با الطاف الهی و اقدامات دقیق اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه ثارالله استان کرمان شبکه‌ای سازمان یافته با عنوان «زاگرس» که با هدایت مستقیم عناصری از کشور انگلیس و تشکیل تیم از عناصر فعال ضدانقلاب در داخل و خارج کشور به هدایت و راهبری توطئه‌های براندازی بویژه در جریان آشوب‌های اخیر می‌پرداختند شناسایی و در یک عملیات موفق تحت ضربه قرار گرفت.

این اطلاعیه افزوده است: در جریان ضربه به این شبکه، تعداد هفت نفر از عناصر اصلی و لیدرهای آن در داخل کشور که در امر برنامه‌ریزی، هدایت، تولید محتوا و اقدامات میدانی در اغتشاشات وآشوب های اخیر مشارکت داشتند دستگیر و همزمان با اقدامات فنی و سایبری، گروهها و کانال‌های مرجع آنان نیز از دسترس خارج و مسدود شد.

روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد: همچنین بین عناصر دستگیر شده، برخی افراد دوتابعیتی نیز حضور داشته اند که مترصد فرار از کشور بودند اما قبل از هر اقدامی در تور سازمان اطلاعات سپاه ثارالله استان کرمان گرفتار و روانه زندان شدند.

این بیانیه تاکید کرد: سازمان اطلاعات سپاه در حال شناسایی و تعقیب سایر عناصر داخلی و خارجی این شبکه است که اطلاعات تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

در همین حال ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در این باره گفت: آنچه مسلم است اینکه در جریان اغتشاشات اخیر تعدادی از شهروندان کشورهای اروپایی با نسبت‌های مختلفی از نقش آفرینی در جریان اغتشاشات بازداشت شده‌اند و پرونده برخی از آنها تکمیل شده و برخی نیز در مرحله تحقیقات هستند.

وی با بیان اینکه تعداد اتباع این کشورها و تعلق آنها به کدام یک از کشورها مشخص است، افزود: اطلاع کنسولی و سیاسی به کشورهای متبوع آنها داده شده است؛ ملاقات‌ها و مذاکراتی هم در این رابطه صورت گرفته است و بنابراین نقش شهروندان تعدادی مشخص از کشورها به ویژه کشورهای حوزه اروپا و اروپای غربی در نقش آفرینی در اغتشاشات اخیر کاملا مسجل و روشن است و اطلاعات دقیق در این زمینه وجود دارد.

کنعانی اظهار داشت: برخی از آنها شرایطشان روشن‌تر است و اطلاع رسانی کافی درباره آن صورت گرفته است؛ متاسفانه برخی از این افراد مورد سوءاستفاده طرف‌های دیگری قرار گرفتند و در این زمینه اطلاعات دقیق وجود دارد.

به گفته سخنگوی وزارت امورخارجه با بیان اینکه برخی از کشورهای غربی نقش سیاسی غیرسازنده‌ای در ارتباط با تحولات اخیر در ایران داشته‌اند، نقش آنها را کاملاً تحریک کننده و دامن زننده به تندروی‌ها و اغتشاشات توصیف کرد و افزود: برخی از این افراد که تعداد آنها هم قابل توجه بود، در ایران بازداشت شده‌اند و مقامات این کشورها در حوزه‌های رسانه‌ای دیدگاه‌هایی را در خصوص این افراد بازداشت شده اعلام می‌کنند یا در این زمینه گلایه‌ها و اعتراضاتی را مطرح می‌کنند اما ما در نشست‌های دیپلماتیک اطلاعات لازم را درباره جرم این افراد بیان کرده‌ایم.

کنعانی با تاکید بر اینکه در ارتباطات بین سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی هم اطلاعات کامل به سرویس‌های کشورهای متبوع این افراد داده شده است، اظهار داشت: با نگاه به جنبه انسان دوستانه و با رعایت ابعاد انسانی و همچنین با پیگیری‌هایی که از سوی دستگاه دیپلماسی انجام شد، دستگاه قضایی در آستانه کریسمس و سال جدید میلادی در دو سه روز گذشته به سفارتخانه‌های اتباع این کشورها دسترسی کنسولی داد.

سخنگوی وزارت امورخارجه ادامه داد: تعداد قابل توجهی از این سفارت‌ها با شهروندان خود در محل بازداشت دیدار کنسولی انجام دادند و برای تعداد باقیمانده نیز وقت ملاقات تنظیم شده که در حال انجام است.

به گفته کنعانی در آستانه سال نو میلادی به این افراد از سوی دستگاه قضایی اجازه ارتباط و گفت وگوی تلفنی با خانواده‌هایشان و خدمت کنسولی ویژه داده شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار