نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تاخیر در بخش‌های اورژانس، ماهانه جان ۲هزار انگلیسی را می‌گیرد

تاخیر در بخش‌های اورژانس، ماهانه جان ۲هزار انگلیسی را می‌گیرد به گفته رئیس کالج سلطنتی پزشکی اورژانس، تاخیر در بخش‌های اورژانس بریتانیا باعث مرگ بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر در هفته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته دکتر آدریان بویل رئیس کالج سلطنتی پزشکی اورژانس در مصاحبه با رادیو تایمز، تاخیر در بخش‌های اورژانس بریتانیا میتواند باعث مرگ بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر در هر هفته شود. 

 

بر اساس داده‌های خدمات ملی بهداشت انگلیس، ۳۷ هزار و ۸۳۷ بیمار بیش از ۱۲ ساعت را در ماه نوامبر برای پذیرش شدن در بخش‌های اورژانس معطل شدند که در نوامبر ۲۰۲۱، ۱۰ هزار و ۶۴۶ نفر بود. گرچه ارقام ماه دسامبر هنوز منتشر نشده، دکتر بویل به تایمز گفت اگر بدترین رکورد ثبت نشود، تعجب خواهد کرد.

 

او در اظهاراتی که چند رسانه انگلیسی یکشنبه (اول ژانویه ۲۰۲۳) نقل کردند، گفت: آنچه الان در رابطه با انتظارهای طولانی شاهدش هستیم با افزایش مرگ و میر ارتباط دارد و فکر می‌کنیم چیزی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر در نتیجه تاخیرها و مشکلات مراقبت فوری و اضطراری هر هفته جان خود را از دست می‌دهند.

 

وی افزود: باید در واقع جلوی آن را بگیریم. باید ظرفیت خود را در بیمارستان‌هایمان افزایش دهیم. باید اطمینان یابیم که راه‌های جایگزین وجود دارد تا مردم فقط به بخش خدمات آمبولانس و اورژانس هدایت نشوند. 

 

به گفته این متخصص، در حالی که بیمارستان‌ها در زمستان معمولاً شلوغ‌تر است، این فصل شاهد اعتصابات پرستاران و کارکنان آمبولانس در ماه دسامبر و شیوع آنفلوانزا در هفته‌های اخیر بود. بر اساس داده‌های خدمات ملی بهداشت انگلیس، سه هزار و ۷۴۶ نفر در روز به دلیل آنفلوانزا در هفته منتهی به کریسمس بستری شدند که نسبت به بستری شدن دو هزار و ۸۸ نفر روزانه در هفته قبل از آن افزایش داشته است. 

 

به گزارش گاردین، در حالی که موارد ابتلا به کرونا (کووید-۱۹) در سراسر بریتانیا پایین باقی مانده، غیبت کارکنان به دلیل این ویروس بیش از ۴۷ درصد در دسامبر در مقایسه با نوامبر افزایش داشته است. 

 

سه‌شنبه (۲۰ دسامبر) پرستاران انگلیسی برای دومین بار در یک ماه اخیر با ترک محل خدمت، نسبت به دستمزدهای پایین خود اعتراض کرده و دولت لندن را به انجام اعتصاب‌های بیشتر تهدید کردند. اتحادیه پرستاران انگلیس تهدید کرده اگر دولت لندن به درخواست‌های آن‌ها برای افزایش دستمزدها پاسخ ندهد، اعتصاب‌های بیشتری در راه خواهد بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اعتصاب حداقل یکصد هزار پرستار انگلیسی، اقدامی بی‌سابقه در تاریخ ۱۰۶ ساله اتحادیه پرستاران این کشور است که به گفته معترضان نمی‌توانند با تورم بیش از ۱۰ درصدی، با این میزان دستمزد امرار معاش کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار