ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

هشدار حماس به نتانیاهو از کانال قاهره

رسانه‌های عبری، امروز (دوشنبه، ۲ ژانویه)، اعلام کردند که در پی تصمیم «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به تعرض به مسجد الاقصی، جنبش حماس از طریق میانجیگر مصری، شدیدا به این رژیم هشدار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر بن گویر به پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرده که تصمیم دارد طی هفته جاری به مسجد الاقصی تعرض کند.

پایگاه خبری عبری زبان «وای نت» عنوان کرد که پلیس رژیم صهیونیستی در حال بررسی درخواست بن‌گویر است و او قرار است همانند آریل شارون که سال ۲۰۰۰ به مسجد الاقصی تعرض کرد، به عنوان یک وزیر صهیونیست، وارد این مسجد مبارک شود.

بر اساس این گزارش، حماس از طریق میانجیگر مصری، پیام هشدار شدیداللحنی را به رژیم صهیونیستی داده و اعلام کرده است که تعرض بن‌گویر به مسجد الاقصی موجب خواهد شد وضعیت آرامش نسبی حاکم بر نوار غزه از بین رفته و تا فرودگاه بن گوریون در اللد، خبری از امنیت و آرام‌سازی اوضاع نخواهد بود.

به نوشته وبگاه «عرب 48»، از سوی دیگر، «حسین الشیخ» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین در بیانیه‌ای کوتاه گفت: «تهدید بن گویر به یورش به الاقصی به عنوان وزیر امنیت، اوج چالش آشکار و بی شرمانه‌ای است که نیازمند یک واکنش و پاسخ فلسطینی و عربی و حتی واکنش بین المللی متناسب با این اقدام است. اقدامی که نخستین کابینه جدید [رژیم صهیونیستی] و سیاست‌های اشغالگرانه آن تلقی می شود».

در چنین فضایی، روز گذشته، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با نتانیاهو به بهانه تبریک نخست‌وزیری به او، بر ضرورت اجتناب از هرگونه اقدام تنش‌زا که بر پیچیدگی اوضاع در منطقه منجر خواهد شد، تاکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار