جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

هشدار حماس به نتانیاهو از کانال قاهره

هشدار حماس به نتانیاهو از کانال قاهره رسانه‌های عبری، امروز (دوشنبه، ۲ ژانویه)، اعلام کردند که در پی تصمیم «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به تعرض به مسجد الاقصی، جنبش حماس از طریق میانجیگر مصری، شدیدا به این رژیم هشدار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر بن گویر به پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرده که تصمیم دارد طی هفته جاری به مسجد الاقصی تعرض کند.

پایگاه خبری عبری زبان «وای نت» عنوان کرد که پلیس رژیم صهیونیستی در حال بررسی درخواست بن‌گویر است و او قرار است همانند آریل شارون که سال ۲۰۰۰ به مسجد الاقصی تعرض کرد، به عنوان یک وزیر صهیونیست، وارد این مسجد مبارک شود.

بر اساس این گزارش، حماس از طریق میانجیگر مصری، پیام هشدار شدیداللحنی را به رژیم صهیونیستی داده و اعلام کرده است که تعرض بن‌گویر به مسجد الاقصی موجب خواهد شد وضعیت آرامش نسبی حاکم بر نوار غزه از بین رفته و تا فرودگاه بن گوریون در اللد، خبری از امنیت و آرام‌سازی اوضاع نخواهد بود.

به نوشته وبگاه «عرب 48»، از سوی دیگر، «حسین الشیخ» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین در بیانیه‌ای کوتاه گفت: «تهدید بن گویر به یورش به الاقصی به عنوان وزیر امنیت، اوج چالش آشکار و بی شرمانه‌ای است که نیازمند یک واکنش و پاسخ فلسطینی و عربی و حتی واکنش بین المللی متناسب با این اقدام است. اقدامی که نخستین کابینه جدید [رژیم صهیونیستی] و سیاست‌های اشغالگرانه آن تلقی می شود».

در چنین فضایی، روز گذشته، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با نتانیاهو به بهانه تبریک نخست‌وزیری به او، بر ضرورت اجتناب از هرگونه اقدام تنش‌زا که بر پیچیدگی اوضاع در منطقه منجر خواهد شد، تاکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار