عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

شیخ نعیم قاسم: سلیمانی رهبر و پیشوا است

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی به مناسبت سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در بغداد، ایشان را یک رهبر و یک پیشوا برای مقاومت توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر از شبکه خبری المنار، نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان با انتشار پیامی در توییتر اظهار داشت: رویارویی متوقف نمی‌شود؛ سلیمانی یک شهید، یک رهبر و یک پیشوا است، او در میدان به آزادسازی پرداخت و عزیزترین مردم است و قطب‌نمای فلسطین و بیت‌المقدس را با خود به همراه دارد.

وی تاکید کرد: ترامپ قاتل جنایتکار ظالمی است که با تجاوزگری و آشکارا اقدام به قتل می‌کند و اشغالگری صهیونیست‌ها را پذیرفته و از آن حمایت می‌کند. نتیجه هر کار در پایان آن مشخص می‌شود.

حزب الله لبنان امروز دوشنبه به مناسبت سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حاج ابومهدی المهندس معاون سابق سازمان الحشد الشعبی عراق، آیین گرامیداشتی را با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در شهر صیدا در جنوب لبنان برگزار کرد.

در این مراسم که در سالن «شیخ عبدالامیر قبلان» شهر صیدا برگزار شد، شماری از شخصیت های سیاسی و حزبی، مسئولانی از گروه های مقاومت لبنان و فلسطین، علمای دینی، خانواده های شهدا و برخی فعالان اجتماعی نیز حضور داشتند.

به نوشته پایگاه خبری العهد، «شیخ نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان در این مراسم گفت: محور مقاومت که حاج قاسم سلیمانی آن را تاسیس و از آن حمایت کرد، امروز به یک ارتش میلیونی از مبارزان مقاومت تبدیل شده است؛ مبارزانی آموزش دیده و مجهز که آماده هستند تا پیروزی بزرگ را محقق کرده و دشمن صهیونیستی را شکست دهند.

مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس در دیگر شهرهای لبنان نیز برگزار خواهد شد.

۱۳ دی ماه ۱۳۹۸، پهپادهای آمریکایی کاروان حامل سهپبد حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق را حین یک سفر رسمی و در خروجی فرودگاه بغداد مورد هدف تروریستی قرار داد و آنها را پس از عمری مجاهدت در مبارزه با تروریسم، به شهادت رساند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده