وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

ترکیه: در برابر تهدید تروریست‌ها ساکت نمی‌مانیم

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه روز دوشنبه گفت که ترکیه از آمریکا انتظار دارد نگرانی‌های امنیتی آنکارا را جدی بگیرد و این کشور مبارزه با تروریست‌ها را ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «دیلی صباح»،«ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه گفت: «ما به سیاست خارجی با هدف نهایی صلح و ثبات جهانی در سال ۲۰۲۳ پایبند خواهیم بود.»

وی با اشاره به حضور گروه‌‌های تروریستی «پ‌ک‌ک» و «وای پی جی» در شمال سوریه گفت: «هیچ کس نباید فکر کند که ترکیه برابر تهدید تروریسم چه در داخل خاک خود و چه در آن سوی مرزهای خود ساکت خواهد ماند.»

کالین افزود: «ما از آمریکا و روسیه انتظار داریم که تعهدات خود را در این زمینه که مربوط به سال ۲۰۱۹ و برای پاکسازی است، انجام دهند. مبارزه ما با تروریسم که امنیت ملی ما را تهدید می‌کنند، تا زمانی که کشور و مناطق مرزی به طور کامل امنیت نداشته باشد، به همین منوال ادامه خواهد داشت.»

کالین همچنین گفت که موضع آمریکا در قبال گروه‌های تروریستی همچنان بر روابط دوجانبه تاثیر می‌گذارد.

در عرصه دیپلماسی نیز «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه روز شنبه گفت برداشته‌شدن گام‌های سیاسی مناسب، لازمه خروج نیروهای ترکیه‌ای از سوریه است.

چاووش‌اوغلو در این‌باره توضیح داد: «در روند سیاسی [پایان بحران سوریه] باید گام‌هایی برداشته شود تا نیروهای ما از آنجا خارج شوند. اگر خلأهایی وجود دارد، سازمان‌های تروریستی نباید آنها را پر کنند.»

وی همچنین خبر داد که نشستی بین مسئولان عالی‌رتبه ترکیه و سوریه در اواسط ماه ژانویه برگزار خواهد شد اما از ارائه جزئیات بیشتر درباره این دیدار خودداری کرد.

وزارت دفاع روسیه چهارشنبه گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزیران دفاع ترکیه پس از ۱۱ سال در مسکو با یکدیگر دیدار کردند. پس از صدور این بیانیه، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ای این گفت‌و‌گو را «سازنده» و وزارت دفاع سوریه این دیدار را «مثبت» ارزیابی کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار