نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن
رویترز:

ترامپ 2018 را با هرج و مرج به پایان می برد

از زمان روی کار آمدن ترامپ در آمریکا، تقریبا روزی نیست که خبری جنجالی از کاخ سفید منتشر نشود.رویترز در مقاله ای بیان می کند که این چالش ها در آستانه سال جدید میلادی به اوج خود رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 24
کد خبر: ۱۶۶۸
به گزارش راهبرد معاصر؛ دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ از زمان به قدرت رسیدن وی از کمتر از دو سال پیش تاکنون، از بحرانی به بحرانی دیگر، دستخوش هرج و مرج شده است ولی روز پنجشنبه نقطه اوج هرج و مرج هایی بود که گریبان گیر دولت ترامپ شده است که ظاهرا کاسه صبر و تحمل حتی برخی از بلندپایه ترین حامیان جمهوریخواه ترامپ را در واشنگتن لبریز کرد. 


جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا که از چهره های بسیار مورد احترام و با نفوذ و عامل برقراری ثبات در صفوف درونی دولت ترامپ به شمار می رود، شب گذشته پس از بحث و جدل با رئیس جمهور آمریکا بر سر سیاست خارجی وی در نشستی در کاخ سفید استعفانامه خود را تسلیم ترامپ کرد. 


ماتیس پس از آن استعفا نامه ای را منتشر کرد که از بروز اختلافات سیاسی بنیادین میان وی و رئیس جمهور آمریکا و انتقاد تلویحی از بی اعتنایی دونالد ترامپ به متحدان آمریکا در خارج حکایت دارد. 


همچنین در جلسه روز پنجشنبه، ترامپ در برابر فشارها برای بازگشت از تصمیم خود مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی ازسوریه مقاومت کرد و در عوض از طرح هایی برای بیرون کشیدن نیروهای آمریکایی از افغانستان خبر داد. افزون بر آن ترامپ با پافشاری بر طرح تامین هزینه مالی احداث دیوار مرزی، دولت آمریکا را تا مرز تعطیلی یا «شات داون» پیش برده است. 


در این میان ارزش سهام در بازارهای بورس آمریکا به علت نگرانی سرمایه گذاران از دورنمای احتمالی تعطیلی دولت، کاهش رشد اقتصادی و پیش بینی های بانک مرکزی آمریکا برای افزایش بیشتر نرخ بهره در سال آینده، دستخوش نوسان و کاهش شده است. 


حتی برخی از دوستان نزدیک ترامپ درباره اینکه دولت وی در نیمه راه دوره ریاست جمهوری به کدام سمت می رود عمیقا ابراز نگرانی کرده اند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار