پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری

نیکزاد: بشریت، مدیون حاج قاسم است

نیکزاد: بشریت، مدیون حاج قاسم است نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بشریت مدیون حاج قاسم است و جهان عاری از داعش دستاورد بزرگ او برای ما است و او فقط جان فدای شیعیان و مسلمانان نبود، بلکه جان عزیزش را فدای صلح و آرامش انسانیت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی نیکزاد که ریاست جلسه علنی امروز چهارشنبه ۱۴ دی ماه مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشت، در نطق پیش از دستور خود ضمن درود به روح شهید سلیمانی بیان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی جان فدای انسانیت بود. او فقط جان فدای شیعیان و مسلمانان نبود، بلکه جان عزیزش را فدای صلح و آرامش انسانیت کرد.

 

وی با اشاره به اینکه بشریت مدیون قاسم سلیمانی است و جهان عاری از داعش دستاورد بزرگ او برای ما است گفت:‌ حاج قاسم سرباز رشیدی بود که به ماموریت خود در تشکیل محور مقاومت به خوبی عمل کرد و خار چشم آمریکا و رژیم صهیونیستی شد. امروز به جرات می توان گفت که هیچ طرحی نیست که توسط آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی طراحی شده باشد مگر اینکه با شکست مواجه شده است.

 

نیکزاد در ادامه تصریح کرد: حاج قاسم اینگونه درخشید، چراکه خودش عمل کرد و به ما نیز آموخت که باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آن کسی که باید ببیند می بیند. این اخلاص در کنار جهاد و دوندگی شبانه روزی ناممکن را برای شهید سلیمانی ممکن می ساخت و امروز بیش از هر چیز به چنین مجاهدان مخلصی نیاز داریم تا در سایر سنگرها و جبهه‌ها شب از روز نشناسند و خالصانه با خدا معامله کنند.

 

وی تاکید کرد: اگر دیروز آزادسازی سوریه، شکست دادن صهیونیست ها در جنگ های ۲۲ روزه و ۳۳ روزه و گوشمالی دادن متجاوزان به یمن ناممکن جلوه می داد، اما با جهاد خالصانه ممکن گشت.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز نیز مشکلات اجتماعی و اقتصادی در داخل کشور حل شدنی است به شرط اینکه کارگزاران نظام مقدس اسلامی در عرصه‌های مختلف همچون حاج قاسم عزیز عمل نمایند و چون حاج قاسم سلیمانی باشند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار