یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

فرمانده تروریست‌های سنتکام: ایران در حال ارزیابی نیات ماست

فرمانده تروریست‌های سنتکام که سه شنبه وارد عمان شد، ادعا کرد ایرانی‌ها در حال محاسبات مجدد و ارزیابی نیات نیروهای آمریکایی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ، فرمانده تروریست‌های سنتکام که در بحبوحه تنش‌های خلیج فارس روز گذشته وارد یکی از کشورهای منطقه شد، ادعا کرد که ایران در حال تجدید نظر در محاسبات خود و ارزیابی نیات ماست.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «سی‌بی اس» ورود ژنرال «فرانک مک‌کنزی» با بروز حادثه برای یک نفتکش در منطقه و کمک ایران به آن مصادف شد.

 

بر اساس این گزارش، یک مقام اماراتی که نخواست نامش فاش شود، روز گذشته و ساعاتی پس از انتشار خبر مربوط به ناپدید شدن نفتکش کشورش در تنگه هرمز، آن‌را تکذیب و تاکید کرد که هیچ کشتی اماراتی مفقود نشده است.

این مسئول اماراتی گفت: «نفتکش مفقود شده در اختیار و یا در خدمت امارات نیست و پیام امداد هم ارسال نکرده است.»

 

ژنرال مک‌کنزی درباره حادثه برای این نفتکش و اخبار منتسب به دخالت ایران در این ماجرا اظهار داشت: «آشکار است که ما این مسئله را بسیار جدی می‌گیریم.»

وی مدعی شد: «من فکر می‌کنم توانایی ما در آوردن نیرو به صحنه در راستای مهار آنها عمل کرده است و فکر می‌کنم در حال حاضر آنها در حال محاسبه مجدد و ارزیابی نیات ما هستند.»

 

این در حالی است که یک مقام آمریکایی چهارشنبه گفت، واشنگتن نمی‌داند نفتکشی که چند روز پیش ناپدید شده بود، به چه دلیل وارد آب‌های ایران شده است. کشتی «ام تی ریاح» شنبه از نقشه راداری محو شد و از آن زمان خبری از آن وجود نداشت. آخرین نقطه ثبت‌ شده از مسیر این کشتی، در نزدیک جزیره قشم بوده است.

این مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، گفته که به نظر می‌رسد این کشتی در آب‌های سرزمینی ایران است، اما مشخص نیست که این کشتی توقیف شده، یا به آن امدادرسانی شده است.

 

«سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز سه شنبه شب از کمک به یک نفتکش خارجی که به دلیل نقص فنی در خلیج فارس دچار مشکل شده بود خبر داد و گفت: «همچنان در حال کمک رسانی به آن هستیم.»

به نوشته این منبع خبری، روزانه حدود 50 فروند نفتکش با گذر از دریای عمان به خلیج فارس وارد یا از آن خارج می‌شوند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار