آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟

پیشنهاد ایران به امارات برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار

پیشنهاد ایران به امارات برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان "ایران برای توسعه همکارهای دریایی، بندری و ترانزیتی با ابوظبی آمادگی دارد" گفت:امارات می‌تواند در قالب قراردادهای بلند مدت در بندر چابهار سرمایه‌گذاری کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌اکبر صفایی در دیدار با سفیر امارات در ایران با اشاره راهبرد دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و ارتباطات حسنه با کشورهای همسایه، توسعه روابط دریایی بین دو کشور ایران و امارات متحده عربی را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: ایران برای هرگونه توسعه همکارهای دریایی، ترانزیتی و ارتباطات بندری با ابوظبی آمادگی دارد.

 

وی ادامه داد: ارتباط ترانزیتی و بندری بین تهران و ابوظبی با کشورهای آسیای مرکزی و سایر کشورها می‌تواند به سرعت شکل گرفته و خیلی سریع رونق بگیرد.

 

وی با اشاره به آمادگی سازمان بنادر و دریانوردی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بندری و دریایی امارات در بنادر جنوب ایران به ویژه بندر شهید رجایی و بندر چابهار افزود: در بندر چابهار ظرفیت‌های بسیار خوبی فراهم شده و بخش خصوصی امارات متحده می‌تواند در قالب قراردادهای بلند مدت در بندر چابهار سرمایه‌گذاری کند.

 

سیف محمد عبید الزعابی، سفیر امارات متحده عربی در ایران نیز با تاکید بر گسترش روابط اقتصادی در حوزه حمل‌ونقل دریایی بین تهران و ابوظبی، از اعتماد و علاقه دولت امارات برای توسعه همکاری‌های بندری و دریایی با ایران خبر داد.

 

وی با اشاره به ظرفیت‌های شرکت‌ های امارات متحده برای سرمایه‌ گذاری بندری و دریایی در کشورهای همسایه، علی الخصوص ایران گفت: در آینده نزدیک بازدید میدانی توسط کارشناسان اماراتی از بنادر ایران انجام می شود.

 

وی همچنین با اشاره به زیرساخت‌های بسیار خوب حمل‌نقلی و ترانزیتی در این کشور، از رویکرد ایران برای توسعه همکاری‌های ترانزیتی با کشورهای CIS استقبال کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار