چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟

تسویه ۱۴۴ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت قبل در سال جاری

تسویه ۱۴۴ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت قبل در سال جاری وزارت اقتصاد اعلام کرد: بر اساس گزارش خزانه‌داری کل کشور از ابتدای سال جاری تا کنون مبلغ ۱۴۴ هزار و ۵۷۳ میلیارد تومان برای تسویه اصل و سود اوراق منتشر شده در سال‌های گذشته پرداخت شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: در ادامه اقدامات برای تأمین مالی اقتصاد کشور با هدف کاهش تبعات تورمی، خزانه‌داری کل کشور در سال جاری نسبت به انتشار و عرضه اوراق بهادار دولتی با استفاده از روش‌های مختلف از جمله انتشار اسناد خزانه اسلامی و برگزاری سی و سومین هفته عرضه اوراق بدهی ( هفته منتهی به ۱۴ دی ماه امسال) میان بانک‌ها، موسسات اعتباری غیربانکی و نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه (از قبیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های تأمین مالی) و پنج مرحله پذیره‌نویسی اوراق از طریق کارگزاری بانک مرکزی و سیستم مظنه یابی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران اقدام کرد.

سی و سومین هفته عرضه اوراق (حراج) پس از اخذ سفارش‌های خرید اوراق از متقاضیان یادشده در سامانه‌های بازار بین‌بانکی کارگزاری بانک مرکزی و مظنه‌یابی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران مجموعاً مبلغ ۱۰۱۲ میلیارد تومان اوراق به صورت نقدی به فروش رسید.

این گزارش می‌افزاید، تاکنون مجموعاً ۶۶ هزار و ۵۲۷ میلیارد تومان از طریق انتشار اوراق نقدی، حدود ۳۳ درصد از طریق بازار پول و ۶۷ درصد از طریق بازار سرمایه تأمین مالی شده است. مبلغ ۳۵ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه اسلامی نیز، منتشر شده که به‌مرور توسط دستگاه‌های اجرایی به گیرندگان واگذار خواهد شد.

تسویه ۱۴۴ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت قبل در سال جاری

با احتساب اسناد خزانه اسلامی، مجموع عملکرد انتشار (اعم از نقدی و غیرنقدی) در سال جاری تا امروز (۱۴ دی ماه سال جاری) معادل ۱۰۱ هزار و ۵۲۷ میلیارد تومان است که جزئیات آن در جدول شماره زیر ارائه می‌شود.

بر اساس این گزارش دولت سیزدهم در مقابل مبلغ تامین شده از طریق انتشار اوراق نقدی در سال ۱۴۰۱ تا امروز (۱۴ دی ماه سال جاری) به مبلغ ۶۶ هزار و ۵۲۷ میلیارد تومان، مبلغ ۱۴۴ هزار و ۵۷۳ میلیارد تومان توسط خزانه‌داری کل کشور به شرح جدول ذیل برای تسویه اصل و سود اوراق در سال جاری پرداخت شده که بر همین اساس مجموع نقدینگی جذب شده توسط دولت از طریق انتشار اوراق نقدی منفی است.

 

تسویه ۱۴۴ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت قبل در سال جاری

ظرفیت‌های قانونی در سال ۱۴۰۱ برای انتشار اوراق مالی اسلامی با تضمین دولت مبلغ ۱۴۶ هزار میلیارد تومان است که از ظرفیت مذکور مبلغ ۱۰۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی (از جمله اوراق مرابحه عام و اسناد خزانه اسلامی) منتشر شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار