غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

لایحه دو فوریتی دولت برای ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی درباره کولبری و ملوانی

لایحه دو فوریتی دولت برای ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی درباره کولبری و ملوانی معاون پارلمانی رئیس جمهور از ارائه لایحه ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان با قید دو فوریت به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور طی سخنانی اظهار داشت: به‌منظور تقویت اقتصاد مرزی، تامین معیشت مرزنشینان، مدیریت واردات کالا، کاهش قاچاق کالا و ارز، رونق گردشگری مناطق مرزی و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان با رعایت ملاحظات امنیتی، اجتماعی و اقتصادی حاکم بر مرزها و ایجاد توازن میان حقوق عمومی و حقوق مرزنشینان لایحه فوق تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

 

وی خاطرنشان کرد: مبادلات مرزنشینی از جمله کولبری و ملوانی (ته‌لنجی) در نواحی مرزی از جمله راه‌های کسب درآمد و تامین معیشت مرزنشینان می‌باشد ولیکن در طی سال‌های اخیر عدم تمکن مالی مرزنشینان و آشنایی ناکافی آنان به قوانین و مقررات مرزنشینی باعث شده تا از یک طرف منافع مرزنشینان از این طریق تامین نشده و از طرفی دیگر جریان‌های سازمان یافته قاچاق کالا از این معافیت و تسهیلات مبادلات مرزی مرتبط با مرزنشینان، سوءاستفاده نموده و سود سرشاری را کسب نمایند.

 

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: در لایحه‌ای که دولت در این زمینه تدوین کرده است مواردی مانند "تعیین سقف و ارزش کالاهای وارداتی، اعمال معافیت کامل یا پلکانی حقوق ورودی، پیش بینی امهال جهت پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، تخصیص منابع حاصل از درآمدهای گمرکی و مالیاتی به همان استان جهت تقویت و ایجاد زیرساخت‌های لازم و تخصیص بودجه سنواتی جهت برخورداری ساکنین مناطق مذکور در لایحه از شغل پایدار و درآمد کافی به همراه نظام تامین اجتماعی،" مورد توجه قرار گرفته است.

 

حسینی تاکید کرد: استمرار و انحراف کارکردی معافیت‌های مبادلات مرزنشینی و نیز ناکارآمدی قوانین موضوعه فعلی موجبات غفلت از تقویت و توسعه فعالیت‌های اقتصادی مولد در مناطق مرزی را فراهم نموده است از این رو جهت رفع این نواقص دولت طرح‌های جامعی را برای ساماندهی مبادلات مرزی با رویکرد هدایت تدریجی مبادلات مرزی غیر رسمی به سمت مبادلات رسمی را تدوین نموده که اجرای طرح‌های مزبور نیازمند قانون‌گذاری است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار