سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

هیات پارلمانی ایران به لبنان سفر می‌کند

نایب‌رییس مجلس شورای اسلامی از سفر هیات پارلمانی ایران به لبنان برای شرکت در اجلاس بین المجالس آسیایی و آفریقایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 07
کد خبر: ۲۸۸۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا حاجی بابایی با اشاره به سفر هیات پارلمانی ایران به لبنان برای شرکت در اجلاس بین المجالس آسیایی و آفریقایی گفت: با ابتکار کشور‌های عراق و لبنان، اتحادیه بین المجالس آسیایی و آفریقایی در روز‌های ۱۷ و ۱۸ شهریورماه سال جاری در بیروت تشکیل می‌شود که محور برنامه، سندیکا‌های کارگری، معلمان، کشاورزان و اصناف دیگر است. در این اجلاس در خصوص عدالت در کار، پرداخت‌ها و اصناف و نوع برخورد با کارگران، معلمان و کشاورزان بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در این اجلاس، مسائل مهمی از جمله مسئله فلسطین وغزه پیگیری خواهد شد. با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی در طول بیش از یک و نیم سال گذشته، اقدامات کینه توزانه‌ای را علیه مردم غزه بکار بسته است و کشتار دسته جمعی زنان وکودکان در غزه چشم جهانیان را خیره کرده است، اتحادیه بین المجالس آسیایی و آفریقایی باید دست به دست یک دیگر داده و با ید واحده در برابر ظلم رژیم صهیونیستی و پشتیبانانش بایستند.

حاجی بابایی بیان کرد: امیدواریم اتحادیه بین المجالس آسیایی و آفریقایی، یک دست واحدی برای عدالت اجتماعی، مبارزه با استکبار، ایستادگی در برابر خودکامگی‌های رژیم صهیونیستی باشد و خروجی آن حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مردم مظلوم غزه باشد نماد عدالت خواهی، مبارزه با ظلم و وحدت میان مردم هستند.

وی یادآور شد: تا این لحظه قرار است که ۳۶ کشور در اجلاس بین المجالس آسیایی و آفریقایی حضور پیدا کنند، هیات ۳ نفره ایرانی شامل بنده و عباس گلرو نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و لبنان و لاجوردی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار