افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران دردسر همزمان آمریکا و اوکراین با ته کشیدن موشک های پاتریوت سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا

ادعاهای ضدونقیض درباره تلفات ۶۰۰ نفری اوکراینی‌ها در حمله روسیه

ادعاهای ضدونقیض درباره تلفات ۶۰۰ نفری اوکراینی‌ها در حمله روسیه با وجود آن که مسکو اعلام کرده که حمله تلافی جویانه آن علیه اوکراین بیش از ۶۰۰ سرباز اوکراینی را قربانی کرده است، اما کیف همزمان می گوید که نیروهای مسلح آن تحت تأثیر حملات روسیه قرار نگرفته اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 09
کد خبر: ۱۶۷۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که روسیه مدعی شده که ارتش این کشور حمله تلافی جویانه مرگباری را به پادگان های مورد استفاده سربازان اوکراینی در منطقه دونباس انجام داده است، اما اوکراین هرگونه تلفات در این حمله را رد کرد.

 

وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است که حملات موشک‌های این کشور به دو پایگاه موقت نظامی حداقل 1300 سرباز اوکراینی در کراماتورسک در شرق دونتسک را یا به کشتن داد یا زخمی کرد. در این بیانیه آمده است: «بیش از 600 نظامی اوکراینی در نتیجه حمله تلافی جویانه به سربازان اوکراینی کشته شدند.»

 

«ایگور کوناشنکوف»، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت که این حمله به تلافی کشته شدن ده‌ها سرباز روسی در حمله هفته گذشته اوکراین به ماکییوکا انجام شد.

 

با این حال مقامات اوکراینی وجود تلفات در حمله روسیه به کراماتورسک را رد کردند. «سرهی چرواتی»، سخنگوی نیروهای اوکراین گفت که حملات روسیه به کراماتورسک تنها به زیرساخت های غیرنظامی آسیب وارد کرده است. وی افزود: «نیروهای مسلح اوکراین تحت تأثیر این حملات قرار نگرفتند.»

 

همچنین پاولو کریلنکو، رئیس اداره منطقه ای دونتسک تائید کرد که روس ها هفت حمله موشکی به کراماتورسک انجام دادند و افزود که یک موسسه آموزشی، یک مرکز صنعتی و یک تعاونی گاراژ در این حملات آسیب دید، اگرچه حملات تلفات جانی دربر نداشته است.

 

پیشتر در ساعات اولیه اول ژانویه یعنی حدود 10 روز پیش، نیروهای اوکراینی راکت‌هایی را به سمت تأسیساتی که سربازان روسی در ماکییوکا، دونتسک مستقر بودند، پرتاب کردند که حداقل 89 سرباز روسی در این حمله که یکی از مرگبارترین حملات به نیروهای مسکو از زمان آغاز جنگ در 24 فوریه 2022 بود، کشته شدند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار