مطالبات بازنشستگان کشوری در کمیته ویژه بررسی می‌شود-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

مطالبات بازنشستگان کشوری در کمیته ویژه بررسی می‌شود

در نشست روسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش استان‌های سراسر کشور با سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری مقرر شد کمیته پیگیری مطالبات بازنشستگان برای طرح در برنامه هفتم توسعه تشکیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، نعمت الله ترکی با اشاره به فصل بودجه و بررسی برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی، گفت: در این خصوص مقرر شده هرچه سریعتر کمیته تخصصی طرح مطالبات بازنشستگان کشوری در برنامه هفتم توسعه و همچنین مسائل قابل بحث در بودجه ۱۴۰۲ با مشارکت کانون‌های بازنشستگی تشکیل و کار خود را هرچه سریعتر آغاز کند.

 

وی افزود قرار است در این کمیته تخصصی، نمایندگانی از کمیسیون‌های اجتماعی و تلفیق مجلس، سازمان برنامه و بودجه و ۸ نفر از روسای کانون‌ها به عنوان نمایندگان مناطق ۸گانه به همراه معاون فنی و حوزه حقوقی صندوق بازنشستگی کشوری حضور داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه پیگیری مطالبات بازنشستگان از وظایف کاری صندوق بازنشستگی کشوری است، گفت: انتظار پیگیری و به نتیجه رسیدن مطالبات بازنشستگان عزیز تنها از یک نفر ساخته نیست و به طور قطع حضور و همکاری تنگاتنگ کانون‌های بازنشستگی با صندوق بازنشستگی کشوری می‌تواند علاوه بر ایجاد رضایتمندی بیشتر، ما را به اهداف مدنظر نزدیک‌تر کند.

 

ترکی با تاکید بر اینکه برخی مطالبات، ماده قانونی است که نیازمند پیگیری بوده و از آن غفلت شده است، تصریح کرد: به عنوان مثال، ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری یک ماده قانونی است که باید در سال‌های قبل، از دستگاه‌ها پیگیری می‌شد و از مجلس و دیوان محاسبات نیز به عنوان دستگاه ناظر در این خصوص کمک گرفته می‌شد.

 

وی با بیان اینکه مدیریت‌های استانی صندوق در قالب ۸منطقه تعریف و براساس دستورالعمل مشخصی بزودی کار ارتباط با کانون‌های بازنشستگی و پیگیری مطالبات را در دستور کار قرار می‌دهند، افزود: ظرفیت‌های خوبی در کشور برای پیگیری و به نتیجه رساندن مطالبات قانونی بازنشستگان همچون کمیسیون اجتماعی و فراکسیون بازنشستگان یا خود کانون‌های بازنشستگی وجود دارد که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

 

ترکی در بخش دیگری از سخنان خود تشکیل صندوق بازنشستگی کشوری را از چهار جنبه مهم دانست و گفت: اولین نکته اینکه صندوق و همه مدیران و کارکنان و شرکت‌های تابعه آن موظف به حفظ کرامت انسانی بازنشستگان هستند و همه باید در این سیستم به این عزیزان خدمت کنند، بنابراین کرامت بازنشستگان خط قرمز صندوق است.

 

وی ادامه داد: دومین نکته ارتقا و توسعه خدمات فرهنگی و اجتماعی است، اما باید ابتدا طرح جامعی در این حوزه وجود داشته باشد که این طرح جامع هم اکنون با کمک تعدادی از کانون‌های بازنشستگی و در قالب کمیته تخصصی در حال تدوین است تا براساس این طرح جامع بتوانیم برنامه میان و بلندمدت تعریف و اجرا کنیم. طرح و برنامه‌های صندوق بازنشستگی نباید شخص محور باشد و با نظر شخصی یک نفر ایجاد و با نظر دیگری برچیده شود؛ به همین دلیل هم هست که بسیاری از خدمات ارائه شده به رضایتمندی بازنشستگان ختم نمی‌شود؛ پس باید به جای شخص محوری، برنامه محور باشیم.

 

ترکی به سومین نکته در خصوص وجود صندوق بازنشستگی اشاره کرد و گفت: صندوق بازنشستگی کشوری تشکیلات و ساختار‌های متنوع و متعددی را در سنوات گذشته پشت سرگذاشته و اکنون به عنوان یک صندوق مطرح است؛ اما این صندوق باید پایدار و خودکفا شود. ما باید روش‌های رسیدن به این نقطه مطلوب را هدف گذاری و برنامه ریزی کنیم.

 

وی ادامه داد: چهارمین نکته، بهره برداری اقتصادی و و اطمینان بخش از دارایی‌ها و سرمایه‌های موجود است. فلسفه ایجاد هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق صرفا خدمت به بازنشستگان است، بنابراین تمامی هزینه‌ها و درآمدها، پرداخت حقوق، سرمایه گذاری و هر نوع فعالیت در آن‌ها باید در خدمت بازنشستگان و به صورت شفاف باشد. قطعا فسادستیزی، خط قرمز ما در حوزه اقتصادی است.

 

روسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش ۳۱ استان کشور که به صورت حضوری و وبیناری در این نشست حضور داشتند، مهم‌ترین مطالبات بازنشستگان کشوری را مطرح کردند. دائمی شدن همسان سازی، اجرای ماده ۸۵، اجرای ماده ۳۰، پرداخت معوقات، اجرای درست قوانین حوزه بازنشستگی، اشتغال فرزندان، استقلال بیشتر مدیریت‌های استانی، بودجه متناسب سازی حقوق، پیگیری قانونی شدن کانون ها، افزایش تسهیلات مالی صندوق، بهبود و توسعه سفر و گردشگری بازنشستگان، استفاده بیشتر از ظرفیت کانون‌های بازنشستگی و بازسازی امید از دست رفته بازنشستگان از جمله مسائلی بود که از سوی روسای کانون‌ها مطرح شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کلانتر
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۰
0
0
من نمی‌دانم سرپرست سازمان برنامه چه دشمنی بابازنشته های وزارت بهداشت دارد ۱۸ماهازمورخه ۱۵. ۴ ۴۰۰ برای ما صادر شده تا اکنون ریالی بهبازنشته بهداشت پر داخت نشده است امااین. اقااطلاع ن دارد این حکم ۱۵درصد ماهی ۷۰۰ هزار توان می‌شود در صورتیکه همه بازنشته های دیگر صندوق کشوری ازا ا. ۴۰۰دریافت وبه حقوق آنها اضافه شده است یک بوم دو هوا
آخرین اخبار