تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟

تشکیل کمیته‌های تخصصی همراه با آسیب شناسی مسکن مهر

تشکیل کمیته‌های تخصصی همراه با آسیب شناسی مسکن مهر معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در برنامه نهضت ملی مسکن از تشکیل کمیته‌های تخصصی و فنی در شورای عالی شهرسازی و معماری و بررسی تخصصی اراضی همراه با آسیب شناسی مسکن مهر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت راه وشهرسازی، فرزانه صادق مالواجرد معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی، در جلسه کمیته تخصصی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در ساختمان دادمان از تشکیل کمیته‌های تخصصی و فنی در شورای عالی شهرسازی و معماری خبر داد.

صادق مالواجرد با اشاره به این‌که شورای عالی شهرسازی و معماری تنها نهاد حاکمیتی است که در خصوص طرح‌های منطقه‌ای، طرح‌های جامع و فصیلی و فضاهای شهری برنامه ریزی و تصمیم‌گیری می‌کند، گفت: با توجه به مسؤلیت سنگین شورای عالی شهرسازی و معماری از سوی شورای عالی مسکن که کمیت فدای کیفیت نشود، مهم‌ترین اقدام پس از تصویب طرح‌ها تشکیل و تغییر کمیته‌های فنی و تخصصی است.

وی اظهار کرد: نماینده‌ها در ۶ کمیته ذیل شورای عالی شهرسازی و معماری به منظور پاسخگویی تخصصی تشکیل داده شد تا در فرآیندها اصول فنی و تخصصی رعایت شود؛ اگر بنا بر تغییر کاربری است خدمات پشتیبان تغییر نکند و یا فضای سبز قربانی نشود.

معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: موضوعی که در چندسال اخیر به آن مبتلائیم، پدیده فرونشست است که این موضوع با بررسی دقیق و تطبیق با نقشه پهنه پیگیری شد که بارگذاری جمعیتی در آن مناطق صورت نگیرد و شهرک جدید ایجاد نشود.

وی با بیان این‌که در طرح مسکن مهر ۸ هزارهکتار زمین دولتی تأمین شد اما حتی یک‌مورد آن در کمیته‌های فنی مطرح نشد، این درحالی‌ است که با آسیب شناسی مسکن مهر، در الحاق اراضی ۲۶ هزار هکتاری که تا کنون انجام شده تک به تک در کمیته‌های فنی مورد بررسی قرار گرفته است و در شورای‌عالی به تصویب رسید تا پروژه شهرسازی با کیفیت و همراه با رعایت استانداردها انجام شود.

معاون شهرسازی و معماری تصریح کرد: کمیته استانداردها به صورت سه بار در هفته تشکیل شد و بایستی طرح‌های تشویقی و خدمات وجود داشته باشد تا تأمین خدمات توأم با نوسازی انجام شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار