قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

پرداخت ۹۰ درصد هزینه درمان ناباروری از سوی دولت

پرداخت ۹۰ درصد هزینه درمان ناباروری از سوی دولت معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، تأمین هزینه‌های درمان ناباروری را اولویت دولت در طرح جوانی جمعیت دانست و تأکید کرد: بیمارستان‌ها موظف به پرداخت ۹۰ درصد هزینه‌های ناباروری هستند و مجوز بیمارستان‌های خصوصی در صورت تخلف باطل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، دهمین نشست پاسخگویی تلفنی معاونان رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران ارشد دولت سیزدهم به تماس‌های مردمی، بعدازظهر روز سه‌شبه (۲۰ دی) با حضور «انسیه خزعلی» در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری برگزار شد.

تغییر ساعت کاری بانوان

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به تماس یکی از شهروندان درباره کاهش ساعات کار بانوان متأهل گفت: برنامه تغییر ساعت کاری در دولت مطرح و در حال بررسی است؛ دورکاری بانوان هم مورد پیگیری است که در صورت امکان برای مثال بانوان بتوانند بعدازظهر در منزل حضور داشته باشند.

خزعلی افزود: تلاش ما بر این است که تا حد امکان و حداقل به‌صورت آزمایشی در چند استان موضوع دورکاری دوره کرونا را ادامه دهیم که منوط به همکاری مدیران بخش‌های مختلف در استان‌هاست.

وی با تأکید بر این‌که باید فرهنگ دورکاری بانوان در کشور ایجاد شود، تصریح کرد: این دورکاری می‌تواند تیغ دولبه بوده و موجب کاهش حضور بانوان در مشاغل مختلف هم بشود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به تماس شهروندی دیگر اعلام کرد: آموزش سبک زندگی ایرانی - اسلامی به دانش‌آموزان در کتب درسی و مدارس در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار دارد.

خزعلی درباره مشکلات بازنشستگی پیش از موعد زنان هم توضیح داد: شرایط صندوق‌های بازنشستگی، چالش پیش‌ِ روی این موضوع است؛ با این‌ وجود در بررسی بودجه هم به این مهم تأکید کردیم ولی در عمل به دلیل شرایط ویژه بودجه و صندوق‌ها، چندان تمایلی به بازنشستگی پیش از موعد وجود ندارد.

طرح دولت برای پرداخت یارانه به پارچه چادری

وی در پاسخ به دغدغه‌های یکی از شهروندان درباره حجاب و پوشش در جامعه، گفت: طرحی را در دست داریم که چادر به‌عنوان کالای فرهنگی شناخته شده و به آن یارانه تعلق گیرد تا پوشش مناسب با قیمت مناسب در اختیار افراد قرار گیرد.

خزعلی خاطرنشان کرد: پشتیبانی از تولیدی‌های استاندارد در زمینه حجاب هم تا حد زیادی انجام شده و امیدوارم اثرات آن را به زودی در بازار ببینیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده متذکر شد: باید از یک‌سو نسبت به نسل جوان کار فرهنگی انجام داد و از سوی دیگر بر مسأله تولید لباس هم نظارت و حمایت داشت؛ این دو برنامه باید به موازات هم انجام شود و چند وزارتخانه و ارگان همکاری کنند.

به گزارش ایرنا، در راستای رویکرد مردمی دولت آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» مبنی بر ارتباط بی‌واسطه مسئولان با مردم و ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور، وزرا، معاونان و اعضای کابینه موظف شدند در روزهای مشخصی از هفته پاسخگوی تماس‌های تلفنی مردم باشند. پیش از این وزرای کار، ارتباطات، دادگستری، بهداشت، کشاورزی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، رؤسای سازمان حفاظت از محیط زیست، امور اداری و استخدامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری، پاسخگوی سؤالات و مشکلات مردم شدند.

گزارش کامل این نشست متعاقباً منتشر خواهد شد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار