ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

جبل‌طارق توقیف نفکتش حامل نفت ایران را 30 روز دیگر تمدید کرد

دادگاهی در منطقه جبل‌طارق که تحت حاکمیت بریتانیا قرار دارد، توقیف نفتکش حامل دو میلیون بشکه نفت ایران را برای سی روز دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 19
کد خبر: ۱۶۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، دیوان عالی منطقه «جبل‌طارق» امروز (جمعه) توقیف نفتکش «گریس-1» را تمدید کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، دادگاه این منطقه طی حکمی توقیف نفتکش حامل دو میلیون بشکه نفت خام سبک ایران را به مدت 30 روز دیگر تمدید کرد.

 

دولت محلی جبل طارق که تحت حاکمیت لندن است روز 13 تیر، یک فروند نفتکش حامل نفت ایران به نام «گریس 1» را در مدیترانه توقیف کرده است. بهانه توقیف این کشتی، حمل نفت به سوی سوریه بوده که تحت تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار دارد. ایران این تحریم‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد و شورای امنیت سازمان ملل نیز آنها را تصویب نکرده است.

 

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص توقیف این نفتکش گفته که اتحادیه اروپا که خود مخالف تحریم‌های فراسرزمینی آمریکاست، نمی‌تواند به چنین اقدامی مبادرت ورزد. وی همچنین افزوده که ایران در هر شرایطی به صادرات نفت خود ادامه خواهد داد.

 

اقدام انگلستان در شرایطی صورت گرفته که بسیاری آن را هم‌راستا با تحریم‌های نفتی واشنگتن علیه تهران، پس از اعلام خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ارزیابی می‌کنند. ایران با تاکید بر اینکه توقیف گریس 1 به منزله دزدی دریایی است، اعلام کرده که این اقدام لندن بی‌پاسخ نخواهد ماند.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار