دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

جبل‌طارق توقیف نفکتش حامل نفت ایران را 30 روز دیگر تمدید کرد

دادگاهی در منطقه جبل‌طارق که تحت حاکمیت بریتانیا قرار دارد، توقیف نفتکش حامل دو میلیون بشکه نفت ایران را برای سی روز دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 19
کد خبر: ۱۶۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، دیوان عالی منطقه «جبل‌طارق» امروز (جمعه) توقیف نفتکش «گریس-1» را تمدید کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، دادگاه این منطقه طی حکمی توقیف نفتکش حامل دو میلیون بشکه نفت خام سبک ایران را به مدت 30 روز دیگر تمدید کرد.

 

دولت محلی جبل طارق که تحت حاکمیت لندن است روز 13 تیر، یک فروند نفتکش حامل نفت ایران به نام «گریس 1» را در مدیترانه توقیف کرده است. بهانه توقیف این کشتی، حمل نفت به سوی سوریه بوده که تحت تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار دارد. ایران این تحریم‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد و شورای امنیت سازمان ملل نیز آنها را تصویب نکرده است.

 

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص توقیف این نفتکش گفته که اتحادیه اروپا که خود مخالف تحریم‌های فراسرزمینی آمریکاست، نمی‌تواند به چنین اقدامی مبادرت ورزد. وی همچنین افزوده که ایران در هر شرایطی به صادرات نفت خود ادامه خواهد داد.

 

اقدام انگلستان در شرایطی صورت گرفته که بسیاری آن را هم‌راستا با تحریم‌های نفتی واشنگتن علیه تهران، پس از اعلام خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ارزیابی می‌کنند. ایران با تاکید بر اینکه توقیف گریس 1 به منزله دزدی دریایی است، اعلام کرده که این اقدام لندن بی‌پاسخ نخواهد ماند.

منبع : فارس

ارسال نظر