اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

لندن، انگلیسی بودن کشتی توقیف‌شده در خلیج فارس را تکذیب کرد

سخنگوی دولت انگلیس روز پنج‌شنبه برخی از گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه کشتی توقیف‌شده در خلیج فارس انگلیسی است را رد تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 18
کد خبر: ۱۶۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دولت انگلیس روز پنج‌شنبه برخی از گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه کشتی توقیف‌شده در خلیج فارس انگلیسی است را رد تکذیب کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سخنگوی دولت انگلیس در این مورد گفت: «در حال حاضر ما از وجود هرگونه منافع انگلیسی در این کشتی، بی‌اطلاع هستیم.»

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز اعلام کرد یک کشتی خارجی حامل سوخت قاچاق روز یکشنبه در نزدیکی جزیره «لارک» توقیف شده است. بر اساس بیانیه سپاه، این اقدام در چارچوب مأموریت مقابله با قاچاقچیان سوخت صورت گرفته و روند قضایی در ارتباط با کشتی و خدمه آن آغاز شده است.

 

 

ساعتی پس از این بیانیه، برخی از منابع ادعا کردند که این کشتی تحت پرچم انگلیسی فعالیت می‌کرده و توقیف آن نیز به تلافی حمله کماندوهای انگلیسی به یک نفتکش حامل نفت ایران در نزدیکی «جبل طارق» صورت گرفته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار