عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

درخواست رییس‌جمهور آلمان برای مجازات عوامل ناآرامی شب سال نو

درخواست رییس‌جمهور آلمان برای مجازات عوامل ناآرامی شب سال نو رئیس جمهور آلمان ضمن محکوم کردن حملات به نیروهای پلیس و امداد در شب سال نو، خواستار مجازات سریع عاملان این اقدامات و رفتار محترمانه با پلیس و نیروهای امدادی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، استقبال از سال نو در کاخ بلوو ریاست جمهوری آلمان با لحن‌های جدی همراه بود. فرانک والتر اشتاین‌مایر، رئیس‌جمهور فدرال آلمان، پس از ناآرامی‌های شب سال نو در برلین و سایر شهرها، خواستار حسابرسی سریع برای عاملان آن شد.

 

وی روز سه‌شنبه در اولین مراسم جشن سال نو پس از دو سال وقفه به دلیل شیوع کرونا، گفت: من آرزو دارم عاملان این رویداد را سریع و مداوم تحت پیگرد قانونی قرار دهند و من انتظار دارم که به عنوان یک جامعه به همه کسانی که تقاص کارهای دیگران را پس می دهند و از دموکراسی ما حمایت می کنند احترام بگذاریم.

 

اشتاین مایر حمله به افسران پلیس، آتش نشانان و امدادگران در شب سال نو را محکوم کرده و گفت: در جریان این ناآرامی‌ها این نیروها هدف حمله و تیراندازی قرار گرفتند. وی تاکید کرد: افرادی که یونیفورم پوشیده بودند، هدف خشونت یک گروه اوباش غیرقابل مهار شدند. هیچ چیز این خشونت را توجیه نمی کند.

 

در میان حدود 230 مهمان در کاخ بلوو، نمایندگان خدمات امداد و نجات، پلیس و آتش نشانی هم حضور داشتند. اشتاین مایر حدود 70 شهروند داوطلب و حدود 160 نماینده خدمات عمومی را برای این مراسم دعوت کرده بود. وی و الکه بودنبندر، همسرش به مدت سه ساعت و نیم با این افراد دست دادند، سال نو را به آنها تبریک گفتند و چند جمله با هر مهمان رد و بدل کردند.

 

پس از حملات اخیر به خدمات اورژانس در برلین و دیگر شهرها در شب سال نو، نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان هم خواستار اقدام سریع قوه قضاییه شد. وی اخیرا در سخنانی گفت: محاکمه سریع این مجرمان جوان ، معیار چیزهایی است که ما این روزها به آن نیاز داریم.

 

فایزر با اشاره به ناآرامی ها در شب سال نوی میلادی گفت: تنها یک مجازت سریع که بلافاصله به دنبال آن ایجاد می شود، احترام ایجاد می کند. وی قبلاً هم پس از حملات گسترده در برلین، به عنوان مثال به آتش نشانان با آتش بازی شب سال نو، اظهارات مشابهی را بیان کرده بود. فایزر از بخش هایی که مسئول مقامات قضایی هستند خواست تا قوه قضائیه را به خوبی تجهیز کنند.

 

فایزر در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: این مهاجمان از محیط های بسیار متفاوتی می آیند، اما آنها یک چیز مشترک دارند: آنها دولت ما را تحقیر می کنند، آنها دموکراسی ما را تحقیر می کنند. وی با اشاره به این حملات گفت: ما به عنوان یک دولت این را بدون برانگیختن انگیزه های نژادپرستی می گوییم.

 

کشور آلمان و بخصوص برلین پایتخت این کشور در شب سال نوی میلادی شاهد ناآرامی ها و خشونت هایی بود که طی آن برخی گروه ها به نیروهای پلیس و نجات حمله کردند و تعداد زیادی در جریان این ناآرامی ها مجروح شدند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار