کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری برگزار شد

سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری گفت: مرحله نهایی این رزمایش، امروز و در بارش برف و برودت هوای چندین درجه زیر صفر پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ پاسدار ربیعی‌نژاد سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی بین بیمارستانی شهید شوشتری در جریان برگزاری رزمایش، گفت: این رزمایش با شعار اقتدار بهداری رزم همگام با فناوری‌های نوین، با مشارکت واحدهای تخصصی بهداری رزمی سپاه و محوریت نیروی زمینی، بیمارستان آجا و فرماندهی انتظامی با محوریت واحدهای بهداشت و درمان مرزبانی، زنجیره بهداشت، امداد و درمان را براساس سناریوی طراحی شده از لجمن یعنی خطوط مقدم وقوع تهدید، بحران و درگیری با خود امدادی و دگر امدادی و عملیات انتقال و پست امداد تا مرحله پیشرفته و بستری و درمان در بیمارستان‌های ثابت شهری به مرحله اجرا درآوردند.

ربیعی‌نژاد تمرین «تله‌مدیسین» و ارتباط با بیمارستان و پزشک متخصص از یک نقطه جغرافیایی با نقاط دیگر، انجام مراحل مختلف جراحی حیات‌بخش در بیمارستان صحرایی (سیار)، انجام مراحل عملیاتی در واحد «سی‌تی‌اسکن» سیار، تمرین عملیاتی مقابله با بیوتروریسم و دفاع بیولوژیک، اجرا و ارزیابی عملیات فوریت‌های پزشکی، پرستاری، بیهوشی، ارتوپدی و بکارگیری سامانه‌های ارتباطی برای تقویت و بهینه‌سازی عملیات امداد و نجات و درمان در مراحل مختلف تا  بیمارستان‌های شهری را از جمله بخش‌های این رزمایش در منطقه شمالشرق کشور عنوان کرد.

براساس سناریوی رزمایش و اخطار آلودگی منطقه به عامل سیاه‌زخم گوارشی به عنوان حمله بیوتروریستی، یگان‌های جنگ نوین لشکر ۵ نصر و تیپ ۲۱ امام رضا (ع) عمل شده و عملیات رفع آلودگی را با موفقیت اجرا کردند. 

گفتنی است، مرحله نهایی این رزمایش، امروز و در بارش برف و برودت هوای چندین درجه زیر صفر در منطقه عمومی تحت مأموریت لشکر عملیاتی مردم‌پایه ۵ نصر اجرا و به پایان رسید./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار