ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است رهبر بعدی حماس کیست؟ بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با امیرخان متقی

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با امیرخان متقی وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با سرپرست وزارت خارجه افغانستان ضمن محکوم کردن عملیات تروریستی دیروز در کابل، بر لزوم همکاری‌در مقابله با تروریست‌ها تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با امیرخان متقی سرپرست وزارت خارجه افغانستان، با محکوم کردن عملیات تروریستی روز گذشته که به جان‌باختن و مجروح شدن تعداد زیادی از کارکنان وزارت امور خارجه افعانستان منجر شد، مراتب تسلیت خود را به سرپرست و کارکنان وزارت خارجه و خانواده های آنان ابلاغ و از خداوند برای مجروحان شفای عاجل مسئلت کرد.

 

در این تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت:حمله تروریستی دیروز در مقابل درب ورودی وزارت خارجه افغانستان بسیار تأسف انگیز است و ما به شدت آن را محکوم می‌کنیم. همچنین به خانواده‌های شهدای این حادثه تسلیت می‌گوییم و از خداوند برای مجروحان شفای عاجل مسئلت می‌کنیم.

 

امیرعبداللهیان افزود، تروریسم دشمن مشترک کشورهای منطقه است و آنها در مسیر اهداف و امیال استکبار جهانی با کشتن افراد بیگناه درصدد آن هستند که کشورهای استعمارگر را در کشورهای منطقه مسلط سازند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: آن چه دیروز در کابل اتفاق افتاد و چندی قبل در حرم مطهر شاهچراغ شیراز به وقوع پیوست، دارای منشاء واحدی است و برای مبارزه با آن هم باید سیاست واحدی داشت و لازم است با قدرت تمام در مقابله با تروریست‌ها همکاری کرد.

 

امیرخان متقی سرپرست وزارت خارجه افغانستان نیز در این گفتگو، ضمن تشکر و قدردانی از تماس تلفنی امیرعبداللهیان، با تأکید بر برادری و دوستی مردم دو کشور، بر ضرورت مبارزه قاطع با تروریسم در همکاری با کشورهای همسایه تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار