دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بشار اسد برای تداوم دیدارها با ترکیه شرط گذاشت

رئیس جمهور سوریه در دیدار نماینده پوتین در امور این کشور با وی بر لزوم پایان اشغالگری‌های ترکیه در سوریه و حمایت آنکارا از تروریسم تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «الکساندر لاورنتیف»، نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سوریه وارد دمشق شد و با «بشار اسد»، رئیس جمهور سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در این سفر، هیئتی بلندپایه نماینده ویژه روسیه در امور سوریه را همراهی می‌کند.

 

وزیر خارجه ترکیه امروز پنجشنبه گفته، احتمال دارد در عرض چند هفته آینده (ابتدای فوریه) با همتایان روسی و سوری خود گرد هم آید که در صورت انجام این دیدار، مقدمه دیدار سران سه کشور می‌تواند باشد.

 

در این دیدار، دو طرف در مورد مسیر روابط راهبردی بین سوریه و روسیه و سازوکارهای توسعه این روابط در همه زمینه‌‌ها به گونه‌ای که در راستای منافع دو کشور و ملت باشد، رایزنی کردند.

 

بررسی اوضاع منطقه‌ و جهان از دیگر محورهای این دیدار بود و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه گفت که نبرد سیاسی و رسانه‌ای به شدت در جهان ادامه دارد و این مسئله نیازمند ثبات و وضوح بیشتر در مواضع سیاسی است.

 

لاورنتیف در این دیدار نیز از مواضع سوریه در حمایت از روسیه به ویژه «عملیات این کشور در منطقه دونباس» قدردانی کرد و گفت: آمریکا و متحدانش تلاش کردند که روسیه و سوریه را منزوی کنند ولی در این مسیر شکست خوردند.

 

نماینده پوتین افزود: کشورش دیدار سه جانبه وزیران دفاع ترکیه ، روسیه و سوریه در مسکو را مثبت ارزیابی می‌کند و معتقد است که «پیگیری این دیدارها و توسعه آن ها در سطح وزیران خارجه مهم است.»

 

بشار اسد در این ارتباط اظهار داشت: «این دیدارها برای اینکه مثمر و نتیجه بخش باشد، باید بر اساس هماهنگی وبرنامه ریزی قبلی بین روسیه و سوریه با هدف دست یابی به اهداف و نتایج ملموسی باشد». این اهداف و نتایجی که سوریه به دنبال آن است، باید بر اساس اصول ملی دولت و ملت سوریه بوده و مبتنی بر پایان دادن به اشغالگری و توقف حمایت از تروریسم باشد.

ارسال نظر
آخرین اخبار