فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

اردوغان: ۵۵۰ هزار پناهنده سوری به کشورشان بازگشته‌اند

اردوغان: ۵۵۰ هزار پناهنده سوری به کشورشان بازگشته‌اند رئیس‌جمهور ترکیه گفت تاکنون ۵۵۰ هزار پناهجوی سوریه به کشورشان بازگشته‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (شنبه) در سخنانی گفت که ۵۵۰ هزار پناهجوی سوری تاکنون به کشورشان بازگشته‌اند. او مدعی شد که همه آن‌ها به میل خود از ترکیه خارج شده‌اند.

 

به نوشته وبگاه روزنامه زمان، در یک کنفرانس خبری در کاخ ریاست‌جمهور ترکیه مدعی شد که ترکیه یک الگو در حوزه حقوق بشر است و بیش از چهار میلیون پناهجویی که از مناطق درگیری فرار کرده و قربانی محسوب می‌شوند را در خود جای داده است.

 

اردوغان افزود: «موضوع حقوق بشر امروز از اصلی‌ترین مسائلی است که جهان امروز به آن مشغول است، از سوریه تا فلسطین و از یمن تا میانمار، نقض گسترده حقوق انسان‌ها صورت می‌گیرد».

 

او در خصوص پناهندگان سوریه گفت که ترکیه هرگز هیچ پناهجویی را به اجبار باز نمی‌گرداند. اردوغان گفت: «به عقیده و نژاد افراد کاری نداریم، همانگونه به کردهای کوبانی توجه داریم که به برادران عربمان در دیگر نقاط سوریه توجه می‌کنیم».

 

رئیس‌جمهور ترکیه سپس مدعی شد که این کشور اوضاع امنیتی در شمال سوریه را بهبود داده و به این دلیل پناهجویان سوری در حال بازگشت به کشورشان هستند و تاکنون ۵۵۰ هزار نفر از آن‌ها بازگشته‌اند.

 

اردوغان ابراز امیدواری کرد که با ادامه تنش‌زدایی با دولت سوریه و ارتباطات دیپلماتیک این تعداد افزایش یابد.

 

اردوغان سال گذشته میلادی قول داده بود که یک میلیون پناهجوی سوری به کشورشان بازگردند. کارشناسان می‌گویند که دولت اردوغان تلاش دارد تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در تابستان، با بازگرداندن بخش زیادی از پناهندگان سوری، بتواند رضایت رأی دهندگان را جلب کند و از این رو تلاش دارد تا روابط خود را با دمشق بازسازی کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار