فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

چهار قلو‌های یزدی خانه هدیه گرفتند

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همراه با وزیر راه و شهرسازی در منزل سه خانواده دارای چهارقلوی شهر یزد حاضر شدند و به آن‌ها خانه هدیه دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، در جریان دور دوم سفر استانی هیأت دولت سیزدهم به استان یزد،‌ مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به همراه انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با سه خانواده دارای فرزند چهارقلو دیدار کردند.

وزیر راه و شهرسازی در این دیدار با بیان این‌که بعد از پیگیری‌های خانم خزعلی در جلسات تهران و بعد از ورود به استان یزد برآن شدیم که به طور ویژه این کار خیر محقق شود، اظهار کرد: رئیس جمهور به دلیل فشردگی برنامه‌ها نتوانستند در این دیدار حضور داشته باشند اما سلام رساندند و قول دادند که به هر خانواده یک واحد اهدا شود.

وی با بیان این‌که هرکدام از خانواده‌ها می‌توانند یک واحد آپارتمان یا زمین  هدیه بگیرند، افزود: تمام تلاش ما این است که شما مشکلی از جهت تامین مسکن نداشته باشید و تمام فکر و دغدغه تان بزرگ کردن بچه‌ها باشد.

 انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در این دیدار با تاکید بر این‌که امیدواریم با پیگیری‌هایی که صورت میگیرد در کمترین زمان خانه این سه خانواده تامین شود، عنوان کرد:  یکی از مشکلاتی که سرراه خانواده ها برای بچه دار شدن  هزینه گزاف مسکن است ما در دولت برآنیم که در قدم اول این نگرانی را از روی دوش خانواده‌های چهارقلو و در قدم های بعدی در بین سایر خانواده‌های پرجمعیت حذف کنیم.

 خزعلی در حاشیه دیدار از همراهی و خیرخواهی صاحبخانه یکی از چهارقلوها قدردانی و تاکید کرد: این عمل خداپسندانه ذخیره آخرت است همراهی مالک با شرایط سخت مستاجر یکی از رفتارهای خیرخواهانه‌ای است که میتواند تجمل شرایط سخت را برای هر مستاجری راحت کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار