دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پامپئو: حاضریم بدون پیش‌شرط درباره برنامه موشکی ایران مذاکره کنیم

وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای که جمعه متن آن منتشر شده گفته دولت این کشور حاضر است بدون پیش‌شرط با ایران درباره برنامه موشکی این کشور گفت‌وگو کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 19
کد خبر: ۱۶۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای که جمعه متن آن منتشر شده گفته دولت این کشور آماده است «بدون پیش‌شرط» با ایران درباره برنامه موشکی این کشور گفت‌وگو کند.

 

پامپئو در مصاحبه با شبکه تلویزیونی EWTN، ضمن تکرار ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران گفت: «همان‌طور که رئیس‌جمهور گفته ما آماده‌ایم بدون هیچ پیش‌شرطی با ایران نشسته و درباره فعالیت‌های تروریستی، برنامه موشکی و همین‌طور برنامه هسته‌ای آنها گفت‌وگو کنیم.»

 

سخنان پامپئو در حالی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده مسائل دفاعی و امنیتی خودش را در گرو مذاکره نخواهد گذاشت.

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای خروج از توافق هسته‌ای ایران را تصمیمی «صحیح» توصیف کرد و مدعی شد این توافق مسیر دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای را هموار می‌کرد.

 

پامپئو گفت: «رئیس‌جمهور تصمیم درستی برای خروج از توافق هسته‌ای ایران گرفت. این توافق مسیر ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را هموار می‌کرد و این قابل قبول نیست. این برای آمریکایی‌ها غیرقابل قبول است؛ برای اروپایی‌ها هم غیرقابل قبول است، اما آنها مسیر متفاوتی را انتخاب کرده‌اند.»

 

دولت آمریکا بعد از خروج از برجام در اردیبهشت‌ماه سال گذشته سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» را علیه ایران در دستور کار قرار داده است. واشنگتن ادعا کرده هدف از این سیاست رسیدن به توافقی جدید با ایران است که در آن به همه مسائل مورد اختلاف پرداخته می‌شود.

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا خردادماه بعد از چندین هفته صحنه‌آرایی نظامی و تهدید ایران، در یک کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر ژاپن گفت که تمایل دارد با تهران وارد مذاکره شود.

 

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران با یادآوری اینکه آمریکا با خروج از توافق هسته‌ای میز مذاکره را ترک کرده هر گونه گفت‌وگوی جدید با دولت این کشور را رد کرده‌اند.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز ۱۷ خردادماه به نقل از مقام‌های دولت ترامپ گزارش داد پیشنهادهای رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره با ایران جدی نیست و او قصد دارد سیاست دولت خود را جایی بین دیپلماسی و تهدید نظامی قرار دهد، بدون آنکه قصد عملی کردن هیچ‌کدام از این دو را داشته باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر