در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست

آیت الله رئیسی: به همه دستگاه‌ها تاکید می‌کنم از دیدگاه‌های بانوان کشورمان بهره بگیرند

آیت الله رئیسی: به همه دستگاه‌ها تاکید می‌کنم از دیدگاه‌های بانوان کشورمان بهره بگیرند رئیس جمهور با بیان اینکه امروز زنان کشورمان در عرصه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی نقش‌آفرینی بسیار ارزشمندی دارند، اظهار داشت: به همه دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف کشور، نه توصیه که تاکید می‌کنم حتما از دیدگاه‌ها و نظرات زنان و دختران کشورمان که در کسوت استاد، دانشجو و دانش‌آموز هستند، بهره بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر دولت مردمی به استان یزد، در مراسم ویژه جشن میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن، با تبریک این مناسبت به همه زنان عالم و بانوان کشورمان و همه آحاد بشر گفت: در این مراسم درخواستی مطرح شد مبنی بر اینکه در مجامع تصمیم‌گیر نقش بانوان بیشتر دیده شود و به زنان برای ایفای نقش‌های اجتماعی و مدیریتی بیشتر میدان داده شود که این خواسته به حقی است.

رئیس جمهور با تاکید به همه دستگاه‌های تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر در کشور برای توجه بیشتر به ظرفیت‌های بانوان کشور افزود: زنان کشورمان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، ورزشی، اقتصادی و تولیدی نقش و سهم بسیار ارزشمندی دارند که این نقش‌آفرینی‌ها همراه با فرهیختگی، علم و دانش است و دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف باید حتما از تجارب و نظرات ارزشمند این بانوان بهره بگیرند.

رئیسی اظهار داشت: به همه دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف کشور، نه توصیه که تاکید می‌کنم حتما از دیدگاه‌های زنان و دختران کشورمان که در کسوت استاد، دانشجو و دانش‌آموز هستند بهره بگیرند.

رئیس جمهور در ادامه به طرح موضوع پایین بودن سرانه امکانات ورزشی بانوان در یزد اشاره و تصریح کرد: وقتی در این‌باره از استاندار یزد سوال پرسیدم ایشان تاکید کرد که در مصوبات سفر دوم دولت به استان یزد اعتبارات خوبی برای توسعه اماکن و مراکز ورزشی ویژه بانوان در نظر گرفته شده است./ برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار